Hvad laver man på en date?

Kender I den følelse af, at man sidde på caféen, og venter på daten. Sveden begynder at pible frem, hjertet banker og munden er mere tør end et gammelt franskbrød, der har ligget i solen i to uger. Man har bare lyst til at kunne gemme sig i et musehul, hvis daten ikke lever op til ens forestilling.
I en debat på Dating.dk kender andre denne følelse, og har debatteret, hvordan man kan komme uden om disse tavsheder, som kan opstå i samtalen på en café, hvor man ikke laver andet end forsøger at lære hinanden at kende.

En del af debatten handler om, at man forsøger at foretage sig noget fornuftigt på daten, selv om der selvfølgelig kan være fornuftige argumenter i, at en kold cola på en café også er fornuftig, hvis man virkelig er tørstig.

Det fornuftige kunne være af praktisk karakter. Det kunne være, at man sammen kunne ordne haven, sætte en lampe op eller samle et Ikea skab, hvilket de fleste jo ved, er den ultimative test på parforholdets stabilitet. Så hvorfor ikke tage den test, inden det første kys? Det kan da spare for en masse kys af tilfældige frøer eller falske prinsesser.

En anden mulighed er, at man tager en prøvetime sammen i det lokale fitness dk. Det kan give mange gode grin, når man skal finde ud af de underlige maskiners funktion. Ulempen kan være, at de fleste kvinder ikke bryder sig om at svede på første date, med mindre det er en uforpligtende date ;)

Naturligvis er det nemmere at stikke af fra en date på en café, hvis man ikke lige svinger på de samme rytmer og får sagt noget fuldstændigt latterligt, i modsætning til hvis man siger noget virkelig pinligt, mens man er ved at sætte en hunde-dyr lysekrone op, og i ren panik slipper den, fordi man bare er på vej i det velkendte musehul, så kan det selvfølgelig blive en dyr fornøjelse. Men eftersom man er på date, så må man have en vis interesse i den person, man er sammen med, og en bemærkning, der ikke lige faldt i den bedste jord, kan man jo altid redde ved at grine hysterisk af sin egen dumhed.

Hvis man alligevel har behovet for at kunne liste af uden, at den anden står med en mur, der kun er halvt kalket, så kan en mulighed være at tage på kunstudstilling. Her kan man fokusere på udstillingen, hvis daten ikke lever op til forventningerne, og så kan man takke for en god tur, og tage hjem med en oplevelse i rygsækken.

Det vigtigste er, at man kommer ud af starthullerne, og tænker kreativt omkring hele dating-formen.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand