Mad til én

Mange af os har prøvet at stå foran køledisken i Føtex og kigget langt efter middag til én. Det er bare mere trist at lave en gourmet middag til sig selv. Det er som om at kødet smager af mere, når man er to om at dele smagsoplevelsen.

Et godt tip er, at man laver mad til to dage, og så enten fryser den ene portion, og så har man mere tid til at lede efter en date til weekenden, end hvis man skal lave mad. Men at fryse maden fjerner jo ikke den tomhed, der kan komme over én når man gentagende gange handler lille ind til sig selv, mens man beundrer familier, der er på den ugentligt ?køb stort ind? tur i Bilka.

Men det positive i at være single i et supermarked er for det første, at man slipper for de hylende unger, der bare vil have en pingui og for det andet så kan køledisken faktisk være et godt scorested.

Hvem har f.eks prøvet at tage en date med i Føtex og få det største og mest isbrydende smil, så selv den skønne bacon blev overophedet i køledisken. Det er jo en mulighed at lave en date, hvor man sammen handler ind, og laver gourmet middagen med de frosne bønner og Mou suppen sammen.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand