Dating.dk interviewer Allan Olsen - del 2

Kærlighedens farve

Blå magenta er Allan Olsens fortolkning af kærlighedens farve, fordi den er fantastisk dyb, mørk, kærlig og lidt velouragtig. Kærligheden skal dyrkes, så den holdes i live. Der er for Allan Olsen stor forskel på den dybe kærlighed, som har den smukke blå farve og så den kærlighed, man møder kl 4 lørdag morgen på Crazy Daisy. Kærlighed er en stor beslutning, og det er en svær beslutning at træffe i den tilstand man er i, når man står med sløret blik i Shotbaren på Crazy Daisy.

Netop den dybe kærlighed mener Allan Olsen på den ene side, man kan finde på Dating.dk, fordi man her kan mødes med ligesindede, og det er et fremragende alternativ for de, der ikke gider finde fulde kærester i byen eller for den sags skyld vil være medlem af en ornitologisk forening.


Empatiske Allan

Allan Olsen har en stor portion empati, og har altid haft nemt ved at sætte sig ind i andres menneskers følelser. Han er overbevist om, at det er noget, han har med hjemmefra. Han har læst en del om buddhismen, hvor målet for de buddhistiske munke blandt andet er at leve efter empati, næstekærlighed og nøjsomhed, og de vil bekæmpe vrede, misundelse og had. Det er vigtigt for munkene ikke at være angste i dødsøjeblikket. "Buddhister tror på reinkarnation, og hvis de er angste i dødsøjeblikket, risikerer de at blive reinkarneret som eksempelvis et egern - altså som noget der er værre end det at være menneske. Derfor ser man heller ikke angst hos munkene i Burma lige nu. Deres blik er roligt, netop på grund af troen om reinkarnation. Det har jeg stor respekt og empati for" siger Allan Olsen.

Den fabelagtige sangskriver er overbevist om, at hans mor lever efter de buddhistiske traditioner; "Min mor er meget kærlig, hendes tilgang til andre er positiv, og hun er glad og givende. Men hun har sgu aldrig hørt om buddhismen" griner han.
Den empatiske evne bruger han også i sine sange, og det er det, der rører publikum, fordi de kan se de historier for sig, og kan associere med dem. Som lytter til hans sange, har jeg altid følt mig berørt af teksterne, fordi de viser en stor forståelse og kærlighed til de forskellige grupper af mennesker.


Kæresten Allan Olsen

Som partner er Allan Olsen ifølge eget udsagn meget omsorgsfuld, galant og opmærksom, hvilket han ligeledes tilskriver sin opdragelse. Men han kan også være irriterende, fordi han er en stor brokrøv, kan svømme over af selvmedlidenhed og er rastløs. Rastløsheden kan jeg som interviewer nikke stor genkendelse til, for mens jeg taler med ham, rejser han sig tit fra stolen eller springer rundt i spørgsmålene, så han er svær at fastholde i længere tid af gangen.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand