Dating.dk interviewer Allan Olsen - del 3

Forelskelsen

Lige nu har han ikke en kæreste, men har, som han selv udtrykker det, kvinder i udvalg.
I Allan Olsens verden findes der flere typer af forelskelse, hvor en af dem er den fysiske forelskelse, som man bare må forfølge, selv om man ved, at den på sigt er dødsdømt. Men så er hans holdning, at man må tage det svære med det søde.
Forelskelsen kan også ligge i de små ting, når bare man kan mærke, at der er gnist. Det kan være en kvindes blik, et tic eller noget helt tredje.

"Jeg kan blive flygtig forelsket lige som min hundehvalp. Når jeg går tur med den, og den får øje på en hunhund, så bliver den straks forelsket, og mens jeg trækker af sted med den, piver den og sørger, lige indtil vi når rundt om det næste gadehjørne, hvor der er en ny hunhund. Sådan har jeg det også" griner han.


Dating profil

Jeg bad Allan om at skrive sin egen Dating profil, hvis han ellers havde en profil på nettet. Den lyder sådan her;

"Konstant omrejsende, utilregnelig, selvoptaget, flyvsk mand søger tålmodig, gerne stum kvindelig partner med stor passion for at være hjemme. Gerne hundelufter. Kørekort med egen Chrysler 300 M ingen hindring"

Allan Olsen mener ikke, det kan gå galt, hvis han finder en kvinde, der kan lide at være hjemme, fordi han næsten aldrig selv er hjemme, og så ender det ikke i de evindelige spil, som par er så gode til at udsætte hinanden for, men som til gengæld er så opslidende.


Kærligheden bliver federe

Kærligheden bliver ikke nemmere med alderen, men den bliver til gengæld federe og meget større. Det er noget helt andet at opleve kærlighed i den første tredjedel af livet, fordi det faktisk er her, man øver sig i at være menneske og uddanner sig. Når man så kommer til den 2/3 del af livet, så begynder det fede liv, fordi mange af brikkerne er faldet på plads. Med alderen lærer man nogle bedre fiduser til at holde på kærligheden, så på den måde bliver den ikke så skrøbelig som Crazy Daisy kærligheden, hvor man har valgt hinanden under nogle andre forudsætninger. Derfor gik jeg fra interviewet med stort mod og lyst til at fylde 40, for da må kærligheden virkelig være fantastisk!

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand