Dating.dk interviewer Troels Boberg

Overfor mig sidder fyren, der har skrevet Dating.dk hittet, som lige nu lystigt spiller på landets radiostationer. Jeg har været spændt på at møde ham, og høre hvor inspirationen til de glade tekster og den fængende musik stammer fra.

Ind af døren træder en høj slank fyr med spillevende og glade øjne, og er bare klar til at jeg kan skyde ham ned med de mange spørgsmål, jeg har forberedt, hvis nu snakken ikke ville glide så nemt. Men da jeg ser ham, er jeg klar over, at jeg ikke behøver være bekymret for, at vi har får noget at tale om.


Inspiration

Troels Boberg får generelt sin inspiration til musikken og teksterne igennem sin egen eller andres virkelighed. Alle hans sange har et element af dramatiseret realisme, eftersom Troels trækker virkelige hændelser og fantasi nedover teksten. Inden han sætter sig til rette og begynder at skrive, så ved han aldrig, hvor teksten ender. Men det generer ham ikke, det er nemlig den måde, han bedst arbejder på.

Inspirationen til Dating.dk sangen kom efter han havde en kortvarig profil på Dating.dk. Han surfede rundt på profilerne, og var også ude på en date, som dog ikke blev til mere end det ene møde.

-Sangen bevæger sig i to verdener. Den ene er real verden, som tager udgangspunkt i det, jeg rent faktisk har oplevet og den anden i en drømmeverden, hvor billedet af, hvordan livet og kærligheden kan være. Mennesker bevæger sig i de to verdener hele tiden, og de kan have store konsekvenser for hinanden, hvis man lever for længe i den ene verden, siger Troels Boberg.


Kærligheden

Troels Boberg er kunstner med stort K og derfor definerer han ikke bare kærligheden i en kort sætning. Der skal både ord og bevægelser til for at belyse fænomenet.

-Altså kærligheden kan defineres på mange forskellige måder, men det er i hvert fald en tilstand af åbenhed og nærvær. Kærlighed er det modsatte af stress og angst, siger han, mens han slår ud med armene og smiler skævt.

Kærligheden er ifølge Troels kun muligt i det øjeblik, man er i stand til at være til stede i nuet. Den tilstand man oplever sammen med et andet menneske, hvor man deler oplevelsen af livet, nuet og nærværet, det er kærlighed. Ifølge Troels glider kærligheden ofte ud af et forhold, hvis man ikke er nærværende i sit liv, i forhold, har for travlt eller af forskellige årsager er for bange.

Forelskelsen og passionens farve er rød, mens kærlighedens farve er blå, fordi blåt er klart. Blåt repræsenterer også bevidsthed og kærlighed indeholder både klarhed og bevidsthed.

Drømmepigen er mange ting for Troels, men der skal tre ting til for at han bliver forelsket. Der skal skønhed - altså udstråling som det æstetiske element. Derudover skal der intelligens og humor. Begge dele hænger for Troels Boberg sammen.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand