Dating.dk interviewer Troels Boberg

Kæresten Troels

Som partner er Troels som de fleste kunstnere. Han er følsom og åben, og han kan være meget nærværende, spørgsmålet er bare, hvor han vender nærværet hen.

-Jeg er typen, der bliver luftet af en kvinde. Det vil sige, at jeg ofte er så fordybet i mit arbejde, at jeg glemmer tid og sted, og så når kvinden synes, at hun er blevet overset længe nok, så går vi en tur eller noget og så er det jo egentligt meget dejligt, siger han med et grin.

Troels Boberg er nødt til som musiker at være meget målrettet og målrette sin energi hen imod musikken. Sådan er det, hvis man vil have succes i Danmark. Derfor skal kvinden være med og ikke målet i sig selv. Det sætter krav til hans kommende partner om, at hun skal være fokuseret på sit eget liv og have nogle interesser selv at gå op i med liv og sjæl, lige som Troels brænder for musikken.

Troels Boberg har ikke en datingstrategi, som han, hver gang han dater, kører efter. Han freestyler mere og tager tingene, som de kommer.
På spørgsmålet til, hvilket dyr han dater som, svarer Troels naturligvis ikke ét dyr, men en blanding af to dyr. Han vil nemlig gerne både være løven, der er den dominerende, og giraffen der er den mere venlige, har overblikket og det største hjerte.


Brænder for musikken

For Troels giver musikken livet en ekstra dimension. Tiden står fuldstændig stille. Musikken kan noget som intet andet kan. Musik er en form for nærvær. Da jeg siger til Troels, at det han beskriver musikken som i mine ører lige så godt kunne erstattes med ordet kærlighed, giver han mig ret. Kærlighed og musik hænger nemlig sammen.

-Musik er noget af det som vores moderne kultur og samfund undertrykker. Musikken kræver 100% opmærksomhed, og den opmærksomhed skaber en åbning til det følelsesmæssige, til det ubevidste, til fantasien, drømmenes verden og kærlighedens land. Musikken bringer lys ind, hvor der ikke er lys, siger han filosoferende.
Musikken har altså hul igennem til livsenergier og følelserne, som intet andet i Troels' liv kan. Musikken er for ham en slags nøgle til livet, og efter han fandt den, er hans jagt på det "noget" som alle mennesker jager, indstillet. For hans "noget" er musikken.

Generelt er kærlighed og kvinder en stor inspirationskilde til musikken. Kærlighed er det, det hele handler om, og musikken kan udtrykke kærligheden på en unik måde.

-Kvinder betyder virkelig meget for mænd. Meget mere end kvinderne faktisk selv ved. Som musiker er jeg så heldig, at jeg kan udtrykke kvindernes og kærlighedens betydning gennem musikken i modsætning til så mange andre mænd, siger Troels Boberg med et stort smil.
Specielt det sidste er jeg som kvinde meget glad for at få at vide, for så betyder det måske ikke helt så meget, at tallerkenen med guldkorn ikke bliver fjernet fra stuebordet om morgen, så længe jeg betyder mere, end jeg ved, så skal det hele nok gå.

Du kan se Troels Bobergs profil her (troels_b_34), læse mere om ham på hans hjemmeside www.troelsboberg.dk og gratis se og downloade hele Dating.dk videoen her (www.troelsboberg.dk/dating_dk)

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand