Spyt kan føre til kæreste

De er altså lidt skøre de amerikanere. Nu er der lanceret et site, hvor brugerne via spytklatter kan blive sat sammen med en partner som de genetisk passer sammen med. Eftersigende skulle det give bedre sex, sundere børn og flere orgasmer til kvinde.

Det lyder jo isoleret rigtig fint, men hvad blev der af det spændende i jagten. Det er da for rigtig mange med til at gøre dating interessant. Det vil næsten være for let at vide, at man genetisk passer sammen. Så går noget af det spændende ved at lære et nyt menneske væk. Den berømte kilden i maven, når man første gang står med baskende sommerfugle i maven, fordi man skal møde personen, man igennem de sidste dage har brugt oceaner af tid på at tænke på og på at skrive og tale med, er lige som halveret, fordi man på forhånd ved, at der er stor sandsynlighed for, at man vil passe sammen. Jeg ved i hvert fald med mig selv, at jeg ville blive Anne trodsig 3 år, og begynde at finde fejl, fordi jeg ikke gider sættes i kategori ud fra en spytklat.

For mig og for mange andre datere på Dating.dk er netop noget af det spændende og udfordrende ved at møde nye mennesker at finde ud af om der er kemi. Spytklat-dating kan minde lidt om arrangeret ægteskaber, hvor man på forhånd ved, at der er andre, der har fundet ud af, at man vil passe godt sammen. Det er der altså ikke meget sexet over. Jeg vil i hvert fald hellere kysse en del flere frøer og have det sjovt med dem, end at vide, at jeg genetisk passer sammen med en mand, der med mit held sikkert vil være en tør gammel runken rosin.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand