En anderledes date

Nogle gange kan man godt køre lidt træt i at være på en date på den lokale stamcafe, og det kan endda være lidt pinligt, hvis tjeneren siger; "Skal jeg bare servere det sædvanlige?", når man skal til at bestille.
Mulighederne for at gøre noget anderledes er mange, men på Dating.dk vil vi opfordre vores datere til at prøve Nørrebro Bryghus, der ligger i samme gade som Nørrebro Teater. Menukortet er spækket med retter, der forkæler jeres ganer, og til at slukke tørsten vil en speciel udvalgt øl, der passer til middagen være at foretrække. Netop øllet er Nørrebro Bryghus? varemærke, og mange af retterne er lavet med øl som ingrediens.

Stemningen er høj, glad og uformel og stedet er perfekt til en date, hvor det ind imellem kan være lidt svært at få samtalen i gang. På Nørrebro Bryghus er der altid noget at tale om og ved bare at kigge rundt i restaurantens hyggelige og intime design, vælter det frem med samtaleemner.

Anders Kissmeyer, der er idémanden bag Nørrebro Bryghus, har haft som intention at lave et specialbryggeri med håndbrygget fadøl og moderne nordisk mad, der kan gå hånd i hånd. Her er altså mulighed for at smage specialbrygget øl, der har en spændvidde, der er som et sus for gangen, når det gælder håndbrygget øl. Dating.dk synes han har nået målet, og hvis du er nysgerrig efter om mad og øl kan kombineres, så tag din date med en tur forbi Nørrebro Bryghus.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand