Lisa Marie vil jeg dele alt med

Stand Up komikeren Henrik Bruhn der er kendt for at være en af de store danskere, har på et år smidt over halvdelen af sin kropsvægt. 190 kilo Stand Up'er - det er hvad Henrik Bruhn har set i spejlet hver morgen igennem mange år, når han er stået op. Men de tider er forbi nu. Henrik har nemlig haft succes med at tabe 100 kg på et år.

Ud over vægttabet har Henrik Bruhn også for første gang i sit liv fundet en kæreste Lisa Marie, som han har et seriøst forhold med.


COMEDY KUREN

Henrik Bruhn var ved at være godt træt af at være overvægtigt og ville gerne smide mange kilo, så han kunne leve et normalt liv.

"Jeg vidste godt, at nu skulle jeg gøre noget ved min vægt. Anders Matthesen kom op med grundidéen til konceptet, og jeg gik ind i det fra begyndelsen og har været med i hele processen. Det har været en svær proces og jeg er målløs over, at jeg i dag er i mål," siger Henrik Bruhn, der i dag er en "splejs" på 90 kg.

Igennem programmet bliver Henrik Bruhn guidet af Anders Matthesen og Tine Bryld. Han skal nemlig have ryddet op i de skeletter, der gemmer sig i skabet, der efterfølgende vil hjælpe ham til at holde vægttabet. Konceptet i Comedy-kuren er, at Henrik Bruhn skal lave to shows. Et om, hvordan det er at være tyk, og et om, hvordan det er at være tynd. Imellem de to shows, skal Henrik så tabe 90 kg.

Comedy-kuren blev afsluttet med et one man show i Falconer salen, hvor Henrik Bruhn lave et show om hele processen.

"Da jeg så billeder af mig selv i Falconer salen for nylig, blev jeg fuldstændigt overrasket og vildt glad. Jeg kunne ikke kende mig selv. Mennesker har en tendens til at være utilfreds og ikke kigge på helheden. Men da jeg så mig selv, så jeg hvor meget jeg havde tabt mig. Det overraskede mig, for jeg ser stadig mig selv som overvægtig, og det vil jeg nok blive ved med i et langt stykke tid," siger Henrik Bruhn.


DATING.DK GAV HAM KÆRLIGHEDEN

Henrik Bruhn har haft en profil på Dating.dk, men det var nu ikke via den, der var bid på krogen. Til Comedy-kuren skulle han på et par dates, og caster Karin Jagd scannede profiler på Dating.dk for at finde nogle interessante piger til Henrik. Hun falder blandt andet over Lisa Maries profil, der få dage forinden, havde forlænget sin plusprofil periode. Karin Jagd kontaktede Lisa Marie for at høre om hun var interesseret i at være med i et program og komme på en date med en komiker.

"Første vidste jeg ikke det var ham. Det fandt jeg først ud af et par uger efter. Til at begynde med var jeg lidt i tvivl om, jeg havde lyst til at møde ham, for som regel tænder jeg ikke på overvægtige mænd. Men efter at have givet det nogle tanker, vælger jeg alligevel at springe ud i det, for at se hvad der sker, " siger Lisa Marie.

Og hun blev overrasket. Foran hende stod nemlig ikke en fed mand, men en helt anden end den hun havde forestillet sig.

"Jeg blev vildt overrasket. Foran mig stod der jo en mand, der havde tabt sig og udviklet sig helt vildt. Vi klikkede med det samme, og havde det fantastisk sammen," siger Lisa Marie med et stort smil.

Henrik Bruhn er enig i, at han og Lisa Marie klikker og er rigtig gode sammen.

"På vores første date kiggede jeg ikke en eneste gang på uret, og det sagde alt for mig. Hun giver mig et ordentligt modspil, og vi kan snakke rigtigt sammen," siger en forelsket slank udgave af Henrik Bruhn.


KÆRLIGHEDSFERIE

Da jeg ringer til Henrik Bruhn, er han nødt til at ringe tilbage, for han er nemlig midt i at bestille en rejse til Mallorca, hvor han og Lisa Marie skal nyde hinanden i næste uge. Det er et emne han flere gange under samtalen vender tilbage til.

"Jeg glæder mig helt vildt til at komme på en uges ferie, på trods af, at der ikke er internet andet end netcaféer," siger Henrik, der er vant til at arbejde fra nettet hver dag.

Endnu ved Henrik ikke om han skal ned på stranden og være strandløve. Han er nemlig blevet opereret for overflødigt maveskind, og arret må endnu ikke få sol.

"I dag vil jeg have det fint med at gå i badetøj. Men før var jeg meget blufærdig. Faktisk er min største sejr i hele det her forløb, at jeg nu kan gå ind i en almindelig herretøjsforretning og købe tøj. Jeg har lige købt mit livs første par Levi's busker. Det var stort!," siger han med et smil

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand