Giv Mig 30 Minutter Om Dagen Og Jeg Giver Dig En Kæreste

Rigtig mange brugere er VIRKELIG aktive de første par dage de opretter sig her på Dating.dk. De besøger tonsvis af profiler, de melder sig til events, skriver til de mest interessante mennesker og bruger timevis på at sørge for at følge med i ALLE debatter der bliver oprettet. Så de får en masse post, og tager derfor en slapper, læner sig tilbage og gør klar til at håndplukke den eneste ene.

..... og så kommer der pludselig ikke så meget post mere. Sagen er selvfølgelig den at det var deres meget aktive adfærd der gjorde at de fik post i første omgang. Jo mere du giver, jo mere får du. Sådan er det både på Dating.dk, på dit arbejde og de fleste andre steder.

Det uheldige er at mange ikke indser hvorfor de pludselig ikke får så meget post mere som de gjorde i starten, så de mest uheldige af os begynder at være mindre online, og kommer til sidst kun på for at se hvad der ligger af breve og venter på os. Jeg endte selv i den onde spiral, før at jeg fik trukket problemet op ved roden og fandt min kæreste på mindre end 3 uger (.... og nu er vi er lige flyttet sammen!).

Forestil dig at du havde et roadmap du var helt sikker på ville føre dig sammen med den eneste ene. Hvordan ville det føles hvis du var helt sikker på at du hver gang du loggede ind på Dating.dk havde en fuldstændig spækket indbakke, der for hvert brev du læste gjorde chancerne for at finde den eneste ene større og større? Hvordan ville det føles hvis du var helt sikker på at have en at holde i hånden og kysse under mistelten juleaften?

Du går en lunefuld vinter i møde, for om et kort øjeblik vil jeg afsløre den simple formular jeg brugte til at modtage et helt VOGNLÆS af breve hver eneste dag i 3 uger - indtil at hende der nu er min kæreste skrev ?Hej!? og slog benene væk under mig. Inden at vi kommer så langt så lad mig røbe lidt om hemmeligheden bag min succes. Jeg har aldrig været vild med tilfældigheder. Jeg har ikke tålmodighed til at bruge månedsvis på noget
som jeg ikke er fuldstændig stensikker på giver mig det resultat jeg vil have. Det gælder også når jeg dater, og jeg kunne absolut ikke sluge tanken om at det skulle være overladt til stjerneres position på himlen eller kærlighedsgudindernes gavmildhed om jeg skulle
have fyldt min indbakke helt op med post BÅDE mandag, tirsdag, onsdag OG torsdag, fredag, lørdag OG søndag! Derfor fandt jeg (heldigvis) også ret hurtigt ud af at jeg var nødt til at finde en måde at sikre mig succes på, her på Dating.dk. Jeg brugte lang tid på at analysere præcis hvad det var jeg gjorde der fik at jeg i perioder fik meget post, og i andre perioder fik absolut intet. Det mundede ud den klippefaste og skudsikre slagplan som du får serveret på et sølvfad nu!

Det som jeg fandt ud af var at der er nogle ting man kan gøre her på Dating.dk der gør at man får mere post. Det som jeg også fandt ud af var at hvis man vil have en lind strøm af breve der flyder direkte ind i indbakken helt fra mandag til søndag, så må man gøre de ting hver eneste dag. Dét var min nøgle til succes! At finde ud af præcis hvad der virkede, og gøre dem indtil at jeg fik det jeg ville have!

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand