Sådan Finder Du En Seriøs Kæreste Ved At Være Useriøs

Forestil dig at du var i stand til at se igennem hele det her cirkus, forstå hvorfor folk opfører sig sådan og hvordan du kan lære at nyde det og få endnu flere dates endnu hurtigere. Hvordan ville det føles at kunne smile hver gang du får et af de 'useriøse' svar på dine breve, og med det samme vide hvad du skulle gøre for at tage skridtet videre mod noget seriøst?

Da det gik op for mig, hvad det at være useriøs i virkeligheden betyder, så jeg pludselig AL
kommunikation imellem mænd og kvinder på en ny måde. Bogstavelig talt gik jeg fra at se alle
kvinder som nogle der mest var ude på at tage pis på mig, til alle sammen at ville ha' mig. Mit
verdensbillede ændrede sig fuldstændig, og et par uger efter at have forstået det sad jeg med min drømmekæreste på skødet og skrålede 'Always Look On The Bight Side of Life'.

Du sidder sikkert og undrer dig over hvad det er jeg afslører for dig lige om lidt......

Og jeg kan næsten ikke trække den meget længere.
Hør godt efter. Det du troede betød useriøst, betyder................. AT FLIRTE.

Kan du huske dengang i skolegården, da du løb og drillede hende eller ham du var vild med? Det kan de fleste, og de fleste stopper med at gøre det når de bliver ældre. Det sjove er at dem der fortsætter med det, ender med at kunne vælge og vrage i butikken der sælger kærester.

Lad mig give dig en model, der måske får det til at give lidt mere mening.

Når du skriver med folk herinde, kan du dele det op i nogle faser. Lad mig forklare dig de to første:
Den første fase handler om tiltrækning. Om at give den man skriver med lidt sommerfugle i maven. Det er useriøst, det er sjovt, det er uforpligtende det er drillende og det er leg.

Den anden fase handler om at lære hinanden at kende, på et dybere plan. DÈT er seriøst!

Det der sker når én person får indtrykket af at en anden er useriøs, er at han/hun sender et brev der skyder efter anden fase, men får et svar i første fase.

Gav det mening?

Vedkommende skriver et brev der er seriøst, der forsøger at afklare, der forsøger at finde ud af om det kunne blive til noget.

Men vedkommende modtager et svar der er drillende, sjovt og uforpligtende.

Vedkommende tænker at det er useriøst, ved ikke hvad han/hun skal svare, og hopper derfor videre til den næste, eller skriver et svar der bare gør at de går endnu mere skævt af hinanden.

Det du må forstå er at man IKKE kan springe en fase over. Du kan ikke starte med at være seriøs.

Du kan heller ikke tage til en fest, og gå op til en du synes ser sød ud og sige 'Jeg er single, har to børn og interesserer mig for madlavning og heste. Er du interesseret?'.

Helt ligesom du ville gøre til en fest må du starte med at have det sjovt sammen med vedkommende. Kan I det? - jamen så bør I måske lære hinanden bedre at kende, og gøre tonen lidt mere seriøs.

Men at starte med at prøve at være det er at bede om fiasko.

Jeg ved ikke hvorfor at nogle folk tror at det er anderledes når man skriver med hinanden på en datingside end det er for eksempel til en fest, men jeg ved at jeg nu har fortalt dig hvordan det
hænger sammen og at du fra nu af ser alle de breve du modtager i et helt nyt lys, hvis du tager det til dig som du lige har lært. Jeg ved også at det vil gøre det mange længder sjovere at være herinde på Dating.dk, og jeg ved at det vil gøre chancen for at du støder ind i den helt rette mange gange større. Enjoy!

///// Skrevet af Jonas Cronfeld /////

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand