Jeg vil gøre alt for Laura

Der gik nogle dage, og en dag sad vi begge på msn og chattede. Vi havde en dejlig stille og rolig chat. Det kom frem, at hendes date var gået i kage. Der var nu derfor potentiel mulighed for at ses. Det gjorde vi d. 19 marts. Daten var en af de helt specielle. Vi mødtes ude foran Frederiksberg have kl. 19 og gik en tur i mørket. Det var en helt særlig aften - træerne var nøgne op imod den mørkeblå aften himmel og gav en smuk kontrast og dannede smukke billeder for ens øje. Vi hyggede og nød hinandens selskab og et øjeblik kiggede vi hinanden dybt i øjnene og var tæt på at give det første kys. Luften var intens af kærlighed.

Vi endte med at gå på en nærliggende cafe, hvor vi delte en flaske rødvin uden noget til. Og det passer så ikke, vi flettede fingre som jeg ikke har set nogen flette fingre. Der opstod øjeblikke, hvor selv jeg blev forlegen og det er aldrig sket før.

I det tidligere forår tog jeg lidt fusen på hende. Hun var taget til Herning for at besøge sin familie og jeg var hjemme hos mig selv. Hun havde flere gange forsøgt at lokke mig til Herning, uden held - so far. Jeg tænkte jeg ville være spontan og tage derover. Inden jeg kom så langt fik jeg en sms storm fra hendes bror, hendes søster, søsterens kæreste og hendes far. Det var en "kom nu over" hetz og jeg endte med at sige til mig selv "jeg gør det". Jeg skrev derfor til hendes søster og aftalte det hele. Laura blev vildt overrasket da hun så mig uden at vide jeg ville dukke op.

Ugen forinden havde jeg haft den tanke, hvordan det måtte være for en mand at blive friet til. Og da jeg stod foran hende i Herning gjorde hun lige præcis det jeg havde tænkt. Og det kom sig af at jeg overraskede hende ved at aftale med hendes søster at tage over til dem og få mig en hygge aften. Men som den kvikke læser nok kan regne ud, blev det til mere end det.

Vi er i dag kommet langt med hinanden og er begge glade for min stædige ihærdighed. Især svigermor er glad for jeg blev ved med at kæmpe.
Jeg var aldrig i tvivl om at Laura var den type pige jeg ville møde. Sådan har jeg ikke følt det før ved en profil på Dating.dk før. Det sjove er at man kan gå efter profil teksten og lade sig fange af nogle ting dér. Men det er en kombination der gør forskellen. Hendes billede, måden profilteksten var skrevet og hendes reaktion på min første henvendelse.

Min kæreste Laura og jeg bor nu sammen i en ny lejlighed, og det tegner til at blive et rigtig godt nytår for mit vedkommende og det skyldes Laura - Min dejlige Laura

Jeg elsker dig!

Så kære datere derude, det kan lade sig gøre. Stol på din intuition, den er vigtig.

Skrevet af 'Bag blikket..'

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand