Lisbeth giftede sig med sin Martin i januar 2009

Jeg har mødt min mand Martin her på Dating.dk. Og vores lille solstrålehistorie, er foreløbig endt med rækkehus, bryllup og barnedåb. Det er ligefør vi kun mangler Volvoen :-)

Jeg har været medlem af Dating.dk i 6 år og har i disse år deltaget i mange fester og været med på ferie dog uden manden lige stod der.

En tirsdag i oktober 2007 poppede der et brev op. Han skrev noget med at det var nogle sjove jokes jeg havde på min profil og så gik snakken ellers frem og tilbage, men kun via Dating.dk i starten. Vi skrev så om vi ikke skulle mødes - selvfølgelig et offentligt sted - og vi det gjorde vi så en lørdag - 2½ uge senere det første brev.
Ingen af os havde de store forventninger til vores første date, da vi begge havde prøvet før at sætte forventningerne for høje og deraf kom der lige så store skuffelser.

Vi mødtes ved Ringsted kongrescenter, hvor vi skulle ind og se stand-up. Vi startede på en café i Ringsted, hvor jeg lærte ham at spille backgammon - jeg lod ham vist nok vinde i starten. Vi tog videre til restauranten, hvor vi havde bestilt bord. Da vi sad og spiste var kemien så god mellem os at vi allerede dér "aftalte" hvem der skulle tage sig af hvilke huslige pligter. "Hvis du laver mad, så vasker jeg tøj osv". Vi snakkede også om, hvor mange børn vi gerne ville have, men det tal beholder vi for os selv.

Efter maden var vi i kongrescentret og se Carsten Bang med showet: "Har Satan en fætter". Efter stand-up tog jeg Martin med på det lokale værtshus - jeg skulle jo rigtig vise Martin frem i "min by"... Da vi havde været dér et stykke tid kørte Martin mig hjem som en rigtig gentleman - og vi sagde farvel.

Der gik en uges tid inden vi mødtes igen. Vi ringede sammen og var enige om at vi ville mødes igen ugen efter. Så efter Martin havde været til Fitness kom han forbi mig, hvor jeg serverede mad for ham: rugbrød med leverpostej og kødpølse... wow - det var lækkert... :-)

Jeg blev så inviteret hjem til ham et par dage efter og der fik vi dejligt mexicansk mad. Det siger lidt om, at det måske er meget godt det er ham der laver mad til os i fremtiden ;-D

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand