En beretning fra Dating.dk skitur

Puha... Var den første tanke der røg igennem hovedet på mig da jeg kom hjem til Hørsholm i søndags... Puha... Og så 'besvimede' jeg på sofaen.

Lyder det som om jeg har haft en hård dag, så forestil dig, ikke 1 dag, heller ikke 1 uge, men 10 døgn med 75 andre singler, der alle har fundet det allerbedste humør frem, så man var omgivet af glade, festlige, ski idioter på alle niveauer og i alle aldre, samlet i Zell am See, Østrig på skiferie?.

Alle fra Dating.dk er først rigtig samlet lørdag aften da der er flere måder at komme med på skituren: Nogle flyver, andre kører selv men flertallet var med Alpetoget.

Toget kører fra Høje Tåstrup St. fredag formiddag, med diverse stop ned mod grænsen, hvor den sidste og faktisk den allermest vigtigste vogn bliver koblet på - nemlig TANZWAGEN.

Der sidder vi så i 6-personers kupeer, gamle kendinge og nye deltagere, alle i en stor skøn blanding og inden vi er nået frem til destinationen, er der allerede knyttet bånd mellem samtlige deltagere, om det 'kun' er for turen eller om det er for livet, det vil tiden vise.

Når Børnediskoteket er overstået, så er det vores tur til at indtage TANZWAGEN hvor der er bar og diskotek så indtil midnat bliver der danset og drukket i festligt lag - vil lige nævne at det var 'Tøserne' der lukkede og slukkede TANZWAGEN i år, hvad gik der lige galt der, drenge?

I år var det første gang Dating.dk var i Zell am See. Så det var jo et sats både for Dating.dk men også for os 'Gamle deltagere'.

Vi er dog alle enige om at hotellet, personalet, og servicen var helt i top. Ikke mindst middagen, som ikke var den typiske østrigske bonde menu men rigtig lækker mad.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand