Bliv klogere på kærlighedens sprog.

Selvom alle fem kærlighedssprog virker positive, så er der alligevel et der er vores primære sprog. Altså et sprog der er bedst til at fylde din indre kærlighedsbeholder op. Det er det sprog, hvor du inders inde kan mærke at du føler dig elsket og værdsat.

Har du svært ved at finde ud af hvad der er dit kærlighedssprog, så kan du måske stille dig selv forskellige spørgsmål.
Hvad gik galt i mit sidste parforhold?
Hvad savnede jeg?
I hvilke situationer oplever jeg at føle mig allermest elsket?

Personligt er jeg meget opmærksom på min mands og mit kærlighedssprog. Mit kærlighedssprog er tjenester, og i vores parforhold oplever jeg, at jeg virkelig føler mig elsket når min mand laver badekaret klart til vores børn om aftenen. Det kan lyde meget simpelt, men efter en lang arbejdsdag og efterfølgende daglige nødvendige rutiner, så er min energi ofte opbrugt når vores børn skal i badekar.

Prøv at spørge dig selv helt konkret. Hvor fyldt er din kærlighedsbeholder? Hvad skal der til for at fylde den op? Har du en kæreste - så vær konkret og fortæl ham/hun hvad det er der gør at du føler dig elsket og værdsat. Bed ham/hende om at fortælle dig det samme.

Når vi er forelsket i et andet menneske, så vil vi jo alle gerne gøre hvad der skal til for at glæde ham/hende. Men vi bliver nødt til at vide konkret hvad vi skal gøre.

Nyd kærligheden.

///// Skrevet af Kristine Schousen /////
///// Parterapeut og sexolog /////


Indholdet i denne artikel er skrevet af en freelance skribent og skal ikke nødvendigvis tolkes som Dating.dks officielle holdning.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand