Single seksualitet

En udfordring mange mennesker oplever, når de er singler, er, at det kan være ret nedslående i forhold til ens sexliv, når der ikke er en partner, man kan gå på opdagelse og dybere med. Der er selvfølgelig mange muligheder for at holde sit sexliv interessant, selv hvis ikke man har en partner, og i denne artikel sætter vi fokus på hvordan L’amourbox kan være en vej til netop dette.L’amourbox


L’amourbox er en abonnementsservice, du kan tilmelde dig, så du modtager en boks med 5-7 romantiske overraskelser hver anden måned, som du selv eller dig og personen, du dater, kan gå på opdagelse i. Boksene er inspireret af sæsoner og indeholder altid nye ting, du kan afprøve som eksempelvis vibratorer, bondage, massage og lingeri, hvilket tilpasses om man er i et forhold eller ej. Man vil nemlig som single få flere produkter, der passer hertil snarere end ‘partner produkter’. Servicen er uden binding, således at du til enhver tid kan opsige dit abonnement og koster 199 kr.


Glem ikke at du er et seksuelt væsen


Måske du ikke er typen, der gør dig meget i sex i form af engangsforestillinger og generelt foretrækker at være intim med personer, du er følelsesmæssigt investeret i. Det er en helt fair sag, men hvis det er sådan man har det, kan det være let at glemme, at man er et seksuelt væsen. Særligt hvis man synes, det bliver lidt kedeligt, ensformigt eller endda direkte uinspirerende at skulle tilfredsstille sig selv. Hvis det er sådan du har det, kan det være, at denne boks kan hjælpe dig lidt ved at give dig inspiration og fornyelse. Dels giver den dig en overraskelse, men alene det at du får en gave tilsendt, kan også betyde, du føler dig godt taget af - selv hvis gaven kommer fra dig selv. Desuden kan det her med at få tilsendt en romantisk pakke minde dig om, at der overhovedet er et område at udforske. Specielt når vi har været single i lang tid, kan vores seksualitet være et område af vores liv, der helt er forsømt. Måske du har helt lukket ned for det og i stedet fordybet dig i andre ting i dit liv. Her kan denne pakke måske være med til at vække dig lidt til live igen uden nogen form for pres eller nervøsitet.


Sensualitet - gå på opdagelse i din egen lyst


Uanset om du har været single i længere eller kortere tid, er det altid en god idé at gå på opdagelse i din egen lyst. Før vi er i et forhold med et andet menneske, er vi i et forhold til os selv, og det er altid op til dig at sikre, du mærker nydelse, og føler dig godt taget af - både i og udenfor et forhold. Der er mange måder, man kan give sig selv nydelse på; Det kan være, du har brug for et varmt karbad i noget velduftende sæbeskum, der kærligt kan kærtegne din krop, eller måske det ville føles godt at investere i fornyelse til din garderobe - en silke kåbe eksempelvis. Det kan også være, det ville være rart at have naturlige olier, du kan påføre din hud, efter du har været i bad, eller at det ville være rart at have velduftende stearinlys i dit soveværelse. Uanset om du er mand eller kvinde, vil jeg opfordre dig til at gå på opdagelse i hvad der føles godt for dig og virkelig bruge dine sanser.
Mange gange fremstilles sex som noget meget dynamisk (og man fristes næsten til at sige kanin-agtigt) i medierne, men der er virkelig meget nydelse at hente i små berøringer og sagte sensationer i din krop. Dette kan du snildt gå på opdagelse i selv - og her er L’amour nok ikke nogen dum partner. Husk på at det er dit ansvar at vide, hvad du godt kan li’ - for ingen andre kan mærke, hvad der føles godt for dig. Når først du ved hvad, der føles godt for dig, er det også meget lettere for en partner at tilfredsstille dig sidenhen, da du således let kan formidle det til ham eller hende.


Bliv overrasket og forbliv udforskende


Hvad end du er single eller i et forhold, er det let at blive fanget af en rutine - dette gælder også, når det kommer til din seksualitet. Fordelen ved at have denne boks, er derfor, at du hele tiden bliver opfordret til at udforske din seksualitet, og hvad der føles godt uden selv at skulle finde på nye ting. Det kan være en jungle at gå på opdagelse i, hvilke muligheder eller rekvisitter man kan afprøve seksuelt, men med en boks som denne sparer du tid og hjernekapacitet, samtidigt med at du holder dig selv stimuleret.

Når du lærer en ny person at kende


Som beskrevet i artiklen Sex og Dating er det at kunne snakke om sex et fundament for at have sex, hvis du spørger mig, idet man skal kunne føle sig sikker til at kommunikere, hvad der føles godt, og hvad der ikke føles rart. Hvis du ser en person, der er ved at blive din kæreste, kan det her med at bruge en overraskelses boks være en sjov måde at udforske nye ting på sammen. Dette kan gøre jer tættere og hjælpe jer med at definere jeres intime rum, men det kan samtidigt også åbne op for samtaleemner, der ellers kunne have været svære at tage hul på, idet det kan give anledning til at dele ting fra fortiden. Det er altid godt at være åben og ærlig omkring dine lyster fra en start, da det kan være sværere at åbne op senere hen. Hvis du finder det svært, at dele dine lyster helt frit af frygt af frygt for at blive dømt af din partner, kan en boks som dette, måske hjælpe dig lidt på vej på en naturlig måde.


Pandoras æske på den gode måde


Som tidligere nævnt kan det være enormt sårbart og svært at åbne sit sexliv op, hvis man allerede er i et fast forhold, og man ligesom har sat rammerne. Måske du har oplevet at sidde lidt fast i en rutine, og fordi sex og lyster er et sensitivt emne, er det noget, du har været bange for at tage op i frygt for at såre din partner. Her er denne L’amour igen en god og måske blidere måde at tage hul på emnet på. Du kan vælge at vinkle det romantisk - og sige, at du har købt denne æske, fordi du gerne vil tættere på din partner. Forklar evt. at du gerne vil lære ham eller hende bedre at kende eller gå dybere på opdagelse med sammen, hvorfor du har investeret i disse overraskelser. Æsken bringer altså fornyelse, men såfremt du formulerer dig på denne måde, vil din partner forhåbentligt se dette som en ting, I kan have det sjovt med og som kan bringe jer tættere - snarere end opfatte dit ønske som en kritik.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand