Sådan undgår du at spilde din tid i dit dating liv

Før du begynder at date: Er du ovre din eks?


Før du melder dig klar på dating scenen, er det vigtigt, at du har et åbent hjerte, der ikke er fyldt med hjertesorg. Det er nemlig med kærlighed som det er at finde det perfekte par sko: Når man først har set det par man gerne vil ha’, men butikken ikke har dem i éns størrelse, så kan man lige så godt droppe jagten resten af den dag. For medmindre man finder præcis det par man har udset sig i sin størrelse et andet sted, vil alt blive sammenlignet med dette par, og ingen vil kunne måle sig. Man er derfor nødt til at have glemt hvor fantastiske, man synes de var, før man kan finde et andet par, der gør en lige så begejstret. Man behøver naturligvis ikke have glemt, at de sko man så eksisterede, men ens begejstring for dem er nødt til at være forsvundet.
Mænd; Selv hvis ikke I helt kan følge denne sammenligning, så er jeg alligevel sikker på I fanger budskabet. Man kan ikke skabe plads til en ny kærlighed i sit hjerte, før man føler sig klar til at blive betaget af noget nyt. Drømmer man stadig specifikt om sin gamle flamme, som man til stadighed har solidt plantet på en piedestal, er man ofte lukket for en ny kærlighed. Hvis dette er dig vil jeg anbefale dig at læse denne artikel: Sådan kommer du over din eks.

Klarhed - hvad ønsker du dig?


Det er altid en dum idé at skyde med spredhagl, når man gerne vil finde en kæreste. Du er unik, dit liv er unikt, din historie er unik, og derfor vil du ikke passe til alle mennesker i hele verden. Det er let at se online dating som en verden, der handler om at tiltrække så mange mennesker som muligt, men sådan er det i virkeligheden ikke. Hvis du får mange henvendelser fra mennesker, der ikke er din type, kan det tage rigtig lang tid at filtrere disse beskeder. Og måske du faktisk forsøger at favne så mange mennesker, at du ikke får nogen beskeder overhovedet, da folk ikke kan afkode, hvem du virkelig er. Gør det derfor let for dig selv ved at gøre dig klart, hvad det er for et menneske du søger - og kommuniker så dette på din profil. Du kan eventuelt læse denne artikel og finde ud af, hvordan du fletter det ind i din profil. Før du kan skrive det ind i din profil kræver det dog naturligvis at du kender svaret på hvad du søger. Hvad er dine værdier? Hvilket forhold søger du? Må vedkommende have børn eller ej? Hvilken type person ville passe til dig? Stil dig selv så mange realistiske og praktiske spørgsmål som muligt.

Vær ærlig omkring hvem du er


Det nytter ikke noget at lyve om hvem man er. Online dating er et redskab til at møde en person, der kan være en stor kærlighed i virkeligheden. Derfor er det altid bedre at man ejer den man er - med fejl, mangler, hårfarve, kropsstørrelse, eller hvad end man ellers kan finde på at sige, er forkert ved én selv. Det kan være angstprovokerende at skulle sætte sig selv ‘ud på dating markedet’, hvorfor det kan være tillokkende at pynte lidt på sandheden hist og her. Men sandheden er, at den rette person for dig, vil sætte pris på disse ting du selv betragter som udstikkende - for det er dem, der gør dig til dig. Lad derfor dine billeder på din profil, afspejle dig, som du ser ud og drop at kommunikere ting, der ikke er sande. Dette sætter dig bare op til at blive skuffet og eventuelt afvist.

Du er fantastisk fordi du er dig - og kun når du viser dig, som du er, vil du kunne tiltrække den person, der er perfekt for dig. Måske det kan være hjælpsomt, at tænke på det som om, du, ved ikke at være ærlig omkring hvem du er, så skjuler dig for de rette personer. Stol på, at vedkommende vil komme ind i dit liv - men kun hvis de kan finde dig!

Ring sammen inden du booker bord


Kemi er noget man ikke kan fake. Måske man over chat kan få råd af venner og familie til, hvad man skal skrive og dermed påvirke det lidt, men i en samtale, er der ingen vej udenom; Man er nødt til at kommunikere ud fra hvem man er, og hvordan man tænker. Og man kan som regel altid meget bedre mærke, om der er en interessant energi, når man taler sammen, end når man bare skriver. Af denne grund opfordrer jeg altid folk til lige at ringe sammen, inden den ene af dem krydser landet, og bruger 3 timer i bil for at komme på date. Det er så nitte, at være ‘fanget’ på en middag date, hvor man efter 5 minutter kan mærke, at kemien bare ikke er der. Så skal man sidde dér og bestille forret og hovedret og måske være heldig at skippe desserten, fordi begge parter er høflige og ubekvemme ved at gå. En middag med en forkert person vil betyde en aften spildt med et menneske, man ikke behøvede møde, havde man blot haft en simpel samtale inden daten. Det kan også være et ret stort spring at gå fra beskeder til at mødes i realiteten. Betragt en telefonsamtale som et naturligt step mellem beskeder og at mødes. Hvis det er en god samtale, vil du med garanti bare glæde dig endnu mere til at møde vedkommende, så der er vitterligt kun wins ved at gøre det.

Spild ikke din egen eller andres tid


Bliv bedre til at hoppe videre til næste interessante menneske, hvis ikke du føler, ‘den er der’. Nogle kærligheder er perfekte på papiret, men hvis ikke du kan mærke dem i dit hjerte eller i din krop, er det bedre at komme videre. Man kan ikke fremtvinge følelser, hvor meget man end gerne ville, så det er bedre at respektere dig selv og den du dater, ved at acceptere sandheden. Der er mange mange mennesker i verden, og der skal nok være en person der passer rigtig fint til dig (og den du dater) - hold ikke fast i noget forkert blot fordi selskab er bedre end at være alene. Man er altid længere væk fra den rette, ved at være sammen med den forkerte, end man er ved at være single.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand