Sådan bliver du bemærket

På mange måder har online dating gjort det lettere at møde en partner, men på mange måder har det på samme tid også gjort det mere generisk. Vi ser profiler igennem som er det et katalog, vi skriver en lille (måske standardiseret) besked, og dette kan så resultere i en date. Alt dette kan skabes fra vores sofa, hvis det er det, vi har lyst til, så den indsats vi tidligere var nødt til at sætte ind for at møde en ny kæreste er altså blevet meget mindre. På samme tid er den magiske historie, der tidligere knyttede sig til at møde en ny kæreste, også blevet mindre detaljeret, anderledes og sjov. Men sådan behøver det ikke være. Du kan nemlig stadig skabe en magisk historie, når du møder en sød person på nettet - og det handler rigtig meget om, hvordan du skiller dig ud fra mængden.

At skabe en historie


Om end I måske har mødtes på nettet, så kan man sagtens skabe en særlig historie sammen, omkring hvordan I lærer hinanden at kende alligevel. Det hele handler om, hvordan vi interagerer fra en start. Jeg har flere gange skrevet omkring det her med at se online dating som en tragt, hvor man starter med en lavere investering, når man skriver til nogen første gang, og så øger investeringen lidt efter lidt, når man begynder at skrive sammen. Dette kan jeg ikke anbefale nok, således at du ikke lægger for meget vægt på et menneske, inden du har fået et enkelt svar fra dem. Men når du så har modtaget et svar, så er det, at man kan begynde at skabe en historie sammen.

Humor og oprigtighed er to af de vigtigste komponenter når man skriver sammen, men vigtigst af alt er det, at du dukker op på en måde, hvor du viser oprigtig interesse - men uden at blive optaget af et fantasibillede, du skaber, af denne nye person. Ligeledes er det vigtigt, at du forholder dig til denne person og det vedkommende fortæller dig, så du allerede nu begynder at lære ham eller hende at kende. Søg at skabe interne jokes eller historier evt. gennem fælles brug af emojis og ryk så hurtigt videre fra at skrive sammen til at ringe sammen og derfra til at mødes. Der er vitterligt ingen grund til at spilde tid på at skrive sammen, hvis man i realiteten ikke klikker, så mit råd er, at I hurtigt kommer videre fra online chatting til realitet. Her kan man så netop viderebygge på historien.

Hvor intet vover, intet vinder


Ring op i stedet for at skrive den besked. Planlæg noget anderledes end en middag. Giv din date et tøjdyr eller en nøglering i stedet for en buket blomster. Faktisk er det lidt lige meget, hvad du gør, så længe det du gør, er noget, der afspejler dig som person, eller som viser, du har lyttet til vedkommende, du ser. I en verden, hvor det er let at blive doven, når det kommer til hvordan vi dukker op for andre mennesker, kan du skille dig ud ved at gøre en indsats. Læg mærke til de små ting og følg op; en yndlings musik-kunstner, du sætter på i bilen, et tilbud om en praktisk form for assistance, vedkommendes foretrukne chokolade. Det behøver ikke være noget stort, men ved at lægge mærke til de små detaljer og turde lave små gestusser kan du virkelig skille dig ud. Det er altid når du vover lidt, og gør noget, der er lidt sårbart, at man vinder et ekstra stykke af nogens hjerte.

Hvis du dog har tendens til at gøre for meget uden at få det samme igen; så brug evt. den regel at du ikke investerer mere energi i relationen, end vedkommende, du dater, gør. Dette betyder ikke, du ikke skal lægge mærke til de små ting - det betyder blot, at du skal sætte tempoet, så det matcher din partners.

Din energi


Forskning viser, at en person vil have skabt sig et solidt indtryk af, hvem du er indenfor de første 7 sekunder, når de møder dig for første gang. Dette er ikke mange sekunder, man har for at gøre et indtryk - og derfor er det enormt vigtigt at være sig bevidst om sin energi og sin udstråling. Du behøver ikke være ekstrovert, mega sjov eller super højtråbende. Det eneste, der er behov for, er, at du er tilstede.

Signalér åbenhed ved at holde øjenkontakt og ved at smile når du siger hej, og det er sådan set det du kan nå på ca. 7 sekunder. Begge dele vil dog kun have den optimale effekt, hvis du er grounded i dig selv, når du gør det. Måske du til et første møde er nervøs - det er naturligt - men gennem nerver kan man sagtens være tilstede. Undgå at spille smart eller cool, når du først møder en ny person - dette kan ofte oversættes som kølig energi. Og undgå ligeledes at være sjofel eller overgearet, idet dette ofte kan virke som om, man (i mangel af et bedre ord) er ‘useriøs’. Gå i stedet efter den gyldne middelvej, hvor du er varm: det punkt, hvor du er oprigtig og således tillader dig selv at være glad, nervøs eller hvordan du nu end føler, i dette øjeblik.

Vær anderledes - vær dig


Der er rigtig meget støj i verden. Alle steder kan det virke som om, folk forsøger at skille sig ud, men kun et enkelt menneske i verden, er som dig. Jeg kan med lethed skrive en masse tips og råd, til ting du kan gøre for at øge sandsynligheden, for at du finder kærligheden. Men ingen af disse tips eller tricks, vil være meget værd, hvis ikke de kombineres med det magiske element, der er dig. Ta’ derfor din maske af, og lad vedkommende du ser, se hvem du virkelig er. Dette er ikke ensbetydende med, at du skal krænge din sjæl ud på anden date, eller at det er en god idé, at dele hele din barndom den første gang du møder et nyt menneske. Det, det betyder, er, at det er uvurderligt, at du er oprigtig og ærlig - at du ikke spiller skuespil.

Uanset hvem du er sammen med, så lad dig selv være tro imod den person, du er. Sig det du mener, giv det du har lyst til at gi’ af dig selv. Nogle mennesker, vil være pjattede med dig og dine synspunkter, din humor, dine visioner, din energi, dit drive, din natur mm. mens andre ikke vil være til dig. Og det er helt naturligt. Vi vil aldrig være alles kop the, og det skal vi heller ikke være. Det vi dog altid kan være, er at være tro imod os selv, ved at være modige nok, til agere åbent ud fra den vi er, og ligeledes ikke lade os påvirke eller ændre af den person, vi er i selskab med. Uanset om den person vi ser, så kan li’ os eller ej, så vil vi øge vores egen selvrespekt og integritet ved at handle som os. Men mange gange vil det være super forfriskende for den person, vi lærer at kende, at møde et ligefremt menneske, der kan dele sine perfekte såvel som uperfekte sider, da dette er på retur mange steder i den måde, vi fremstiller os selv på i dag.

Team us


Når du møder en person, du godt kan li’ er det en virkelig god idé at begynde at overveje hvilken form for forhold du har lyst til at skabe med denne person. Hvad kan jeg give? Og hvad har jeg brug for at modtage? Det er super let at falde i en fælde, hvor vi kommer til at se på de mennesker, vi dater, ud fra et synspunkt af, hvad de kan gøre for os, snarere end hvem de er. Ligeledes er det let helt at miste sig selv i et nyt forhold, og komme til at please vores nye partner - særligt hvis vi har været single i lang tid og virkelig længes efter tosomhed. Nøglen til at skabe et smukt forhold findes i mødet mellem vores ønske om at forstå og opfylde vores partners behov i kombination med et højt selvværd og respekt for os selv. Vi kan ikke skabe et godt forhold alene - begge parter skal være investerede. Du skal altså ville ønske at være et team, og finde et andet menneske, der er interesseret i at være på samme hold.

Først er dit job således at skille dig ud i den måde du gør din indsats på. Hvordan er dit engagement, hvor meget gør du for at forstå din partner, og være kærlig overfor vedkommende - på den måde som han eller hun har brug for; snarere end ud fra hvordan du kan vise kærlighed på en måde, som er belejlig for dig? Dernæst kommer spørgsmålet om, hvor tro du er mod dig selv; kan du give dig hen og modtage på samme måde, som du giver? Bliver du æret på den måde, du ønsker i dette forhold? Og når disse ting, så er på plads kan dig og din partner sammen skille jer ud, ved at skabe et skønt forhold, der passer til jer. Der er mange velfungerende og fantastiske forhold i verden, men kun jeres forhold vil være jeres. Sammen kan I bygge et forhold, der bliver magisk og skiller sig ud; fordi det passer perfekt til jer.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand