Kærlighedskuffert - pakkeliste til ferie flirt

Hvad end du skal til udlandet, eller du holder fri i Danmark, så er ferie et perfekt tidspunkt til at invitere en ny kærlighed ind i dit liv. Dels har vi ofte bedre overskud, når vi ikke behøver tænke på arbejde og hverdagsstruktur, og dels har ferie det med at bringe en følelse af afslapning og åbenhed ind i vores krop. Begge dele øger dine chancer for at skabe mere kærlighed i dit liv - både før og efter sommer. Men hvordan klæder du dig bedst på til kærlighed i feriesæsonen? Hvad har du brug for, når ikke ikke alle ferieflirts er gearet til at blive et langvarigt forhold, så du kan nyde din flirt uden at risikere at ende i post-ferie depression? Her har du mine fif til, hvad du skal tage med på din kærlighedsrejse denne sommer.

Standarder


Standarder er grundlaget for hvad du vil, og hvad du ikke vil acceptere i et forhold - sagt med andre ord så er standarder det niveau af kærlighed, generøsitet, omsorg, pleje og spænding du finder acceptabelt i en kærlighedsrelation til et andet menneske. Tilsammen danner de rammen om kernen i det forhold du ønsker dig. Standarder er noget, jeg aldrig opfordrer til, at man slækker på. Uanset om man er på ferie eller ej, er det vigtigt, du holder dine standarder højt, og kun accepterer at andre mennesker behandler dig godt - dette gælder i romantiske som platoniske forhold. Ingen flirt er nogensinde mere værd end værdien af at blive behandlet godt.
Når det så er sagt, så vil jeg opfordre dig til evt. at slække lidt på de regler, du har opstillet, for hvilken forhindringsbane potentielle bejlere skal springe igennem for at nå hen til dig. Én ting er, hvordan mennesker behandler dig; en anden ting er, hvordan du dømmer, og vurderer dem som person. Måske det vigtigste du kan tage med på din ferie et mere fordomsfrit sind, hvor du giver flere mennesker en chance. Undlad at tænke på den lange bane og skabe forestiller om, hvordan I kan få tingene til at fungere i hverdagen. Tillad dig selv blot at leve i nuet, at give slip, at give plads til grin, at mærke bekræftelse, flirt, og glæde uden at det nødvendigvis skal lede til mere end det eller komme fra en bestemt type menneske.

Selvforkælelse


Vær god ved dig selv. Så simpelt er det. Book en massage, gå en tur, læg dig ved på poolen eller på stranden, hop på en cykel og ta’ dagen i dit eget tempo. Før du kommer noget i din mund så mærk efter; er dette noget, der nærer din krop eller dit hjerte. Så længe det er godt for en af delene er det perfekt. Det vigtigste når det kommer til selvforkælelse er, at dine handlinger nærer dig, og ikke er noget, du vil opleve hårde selv-tanker for senere hen. Søg at finde balance mellem selvrespekt og det at give slip til nydelse. Ved at finde denne balance ærer du dig selv fra inderst til yderst. For meget kontrol skaber blokeringer. For meget ‘forkælelse’ bliver ofte til selvhad, eller noget vi skal kompensere for senere hen. Tænk kærligt på dig selv og øv dig på din ferie i at behandle dig selv som du ville behandle et menneske, du har virkelig kært. Uanset om det handler om mad, bevægelse eller kærlighed, gælder de samme principper: Du er virkelig meget værd, og du fortjener at blive passet godt på, så tænk på dig selv med kærlighed.

Gå-på mod


Når man er på ferie, og er væk hjemmefra, har det den fordel, at man slippe det her med at begrænse sine handlinger, da man er bange for, hvad andre mennesker tænker om én. Det er altid lettere, at leve som den person vi drømmer om at være, når man møder nye mennesker, for når man er sammen med fremmede, kan man genopfinde sig selv, da de ikke ved, hvordan vi er derhjemme. Hvis du ønsker dig at være mere progressiv, at se anderledes ud eller at flere spændende ting sker i dit liv, men hidtil har holdt dig tilbage i frygt for, hvad din omgangskreds vil tænke, så er din ferie det perfekte tidspunkt til bare at gøre det. Du kan se din ferie som en legeplads, hvor du slipper frýgten, og tillader dig selv at være mere fri til at gøre, det du har lyst til. So what hvis du får en afvisning, eller du går ud på dansegulvet, og ikke aner hvad du laver; der er ingen, der kender dig - så det er ligegyldigt, hvad de tænker om dig. Er der en ny stil, du har ønsket at prøve af, så prøv den af på din ferie. Uanset om du har overvejet at udvokse et skæg eller du har gået med et ønske om, at prøve en anderledes tøjstil af - eller du gerne vil være mere opsøgende i din tilgang til kærlighed - så er din ferie det perfekte tidspunkt. Dels giver dette dig mulighed for at eje dig selv og opleve hvordan det føles; og dels kan det være du kommer hjem som en ny person med mere mod.

Et lille eksempel er fra det virkelige liv: Jeg var ikke sikker på jeg kunne bære en
‘Lennon-brille’ (runde solbriller i flyserød farve), men så tog jeg til Portugal, købte et par, og rockede dem så, så meget til et yoga-retreat i Frankrig, at 3 andre piger endte med at købe samme type brille. Jeg overvandt derfor ikke blot min egen usikkerhed - jeg blev da en lille ‘trendsætter’, hvilket gav mig mere selvtillid - og nu kan man så ikke få mig til at tage dem af herhjemme. Det er de små wins, der gør en forskel, og som hjælper dig til at vokse. Udnyt din ferie til at hjælpe dig med dette.

Åbent sind


Nu kommer vi lidt tilbage til den første pointe i denne artikel. Så længe du har dine standarder i orden, så vil jeg helt sikkert opfordre dig til at tage på ferie med et åbent sind. Dette betyder, at du lader dine forestiller om, hvordan dit næste forhold skal se ud blive derhjemme. På et tidspunkt var der en healer, jeg arbejdede med, der sagde til mig: “kvinder er så fokuserede på at finde Mr. right. Nogle gange skal man altså bare finde Mr. right now.” Jeg er sikker på, det samme gør sig gældende for nogle mænd også. Om end man aldrig skal gøre noget, man ikke har lyst til, og som ikke er i overensstemmelse med ens værdier, så har det her med at være mindre fokuseret på ‘det helt rigtige’ rigtig meget magi i forhold til at lukke kærlighed ind i ens liv.
Måske du i denne ferie skulle prøve at gå efter, hvad der føles godt - uden at du nødvendigvis kan se en alvorlig fremtid med det. Nogle gange kan vi vanskeliggøre at finde kærlighed, fordi vi kun vil have det, hvis det er som i et eventyr, eller det kommer til os, i overensstemmelse med en særlig forestilling vi har. Men dette er svært at leve op til, og hvis vi ikke oplever kærlighed, kan vi komme til at glemme hvordan det føles, at blive holdt om eller næret, hvilket kan gøre os hårde i vores fremtoning. Kærlighed kan snige sig ind på os, uden vi aner det, hvis vi blot tillader den at overraske os. Dans med en person, du ikke synes er ‘drop dead gorgeous’, spis middag med en person kun fordi du godt kan li’, hvordan de får dig til at grine, vær umiddelbar og giv en person et knus, når det ligner de trænger til det - selv hvis ikke de opfylder din ‘lange liste med krav’, spørg en fremmed om hjælp i SuperBrugsen fordi du ikke aner hvilken vin, der passer til din middag. Du ved aldrig, hvad en person rummer, før du giver vedkommende en chance for at overraske dig. Nogle kærligheder er som blomster, der blomstrer sæson efter sæson, mens andre er som blomster, der blot står en enkelt sæson, men som til gengæld danner grobund for et helt nyt blomsterbed. Et forhold er derfor lige meget værd, uanset om det er en livslang eller en kort romance. Hold op med at stå I vejen for dig selv og åben op i stedet.

Solcreme frem for paraply - forbered dig på det bedste


Solen har det med at bibringe et lyst sind, mens regn og mørke har det med at være lidt mere deprimerende. Dette kan mærkes i kroppen, når vi tænker og forventer et specifikt resultat. Om end jeg ofte prædiker, at det i kærlighed er en god idé ikke at have nogle forventninger, så er der alligevel forskel på ikke at have nogen forventninger og så at forberede sig på det værste. Når du nu holder ferie i år, vil jeg derfor anbefale dig at forvente positivitet. Forvent at gode ting vil ske - således at du ser efter gode ting - i stedet for at bekymre dig om de ting, der kan gå galt. Bekymringer kan nemlig som bekendt ikke skåne dig fra morgendagens eventuelle sorger - de kan blot fratage dig glæden ved i dag.

Vi danskere er meget praktisk anlagt, og mange tænker ofte, det er en god idé at medbringe en regnfrakke eller en paraply, for at være godt forberedt hvis nu det skulle komme til at regne. Men helt ærligt så er dette spild af plads i din kærlighedskuffert, og kan tilmed få dig til unødigt at kigge efter regndråber. Det er sommer, du skal på sommerferie; SE nu efter det solskin!! Det er det, du er kommet for. Og hvis nu det skulle komme til at regne, så kan du helt sikkert løse den problemstilling til den tid - det har jeg fuld tillid til, at du kan. Indtil da, så spild ikke hjernekapacitet på potenttielt regnvejr eller forestiller om hvad der kan gå galt. Hvis du forventer solskin og gode oplevelser, vil dit humør være højere, så gør dig den tjeneste at pakke din solcreme ned. Den fyldert også langt mindre end en paraply!

Recovery sæt - undgå kærligheds-tømmermænd


Når din ferie er ved at slutte, oplever mange, at de begynder at panikke lidt eller bliver lidt deprimerede. Dette vil jeg anbefale dig at droppe til fordel for at medbringe en portion taknemmelighed. Måske du tog på ferie og oplevede en ferie-flirt. I stedet for at tænke på det som om at du mister noget, når din ferie er forbi, eller at forsøge at gøre din ferie flirt til noget, den ikke er, så vær glad for oplevelsen. Ta’ den som et tegn på, at universet passer på dig - hvorfor du kan se fremad i dit liv med fuld tillid til, at en ny kærlighed er på vej til dig. Hvis det er svært, så tænk på, hvad denne ferie har givet dig. Hvilke glæder er du blevet tildelt? Hvilke oplevelser har du haft og hvad har du lært? Hvilke ting, har du lyst til mere af i din dagligdag, og hvordan kan du bringe det ind i dit hverdagsliv? Hvilke ting ved du nu, som du ikke vidste før du tog afsted? Hvordan har din krop det, hvordan har dit hjerte det? Mon du kan tage dit nye gå-på mod med hjem? Alt dette kan du tage med hjem, og de kan således fungere som energi boostere til din dagligdag. Se glasset som halvt fyldt snarere end halvtomt - dette er et mindset, du selv vælger.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand