Sådan bliver du mere magnetisk i din energi


Det er let at blive så optaget af hverdagens travlhed, at vi stresser derudaf og glemmer at være til stede i de små øjeblikke. Vi kan blive så opsatte på alle de ting, vi skal nå, eller på at få de ting vi endnu ikke har, at vi simpelthen misser at sætte pris på de ting, vi allerede har, eller se personerne vi møder i dagligdagen. Når vi gør dette, kan folk omkring os ikke mærke os, og det er naturligvis en skam, hvis man gerne vil have en kæreste. Fordi måske din næste store kærlighed er lige foran snuden på dig, men du i din travlhed ikke får connected med vedkommende, da du har for travlt til at se op. Derfor har du her 4 spørgsmål, du kan bruge for at være mere tilstede sammen med menneskene omkring dig i de små øjeblikke, så de føler sig værdsat. Uanset om du er på date, om du snakker med en kollega, du ses med din familie, eller du bare er ude og handle, vil de hjælpe dig til at få en mere magnetisk virkning på andre mennesker.

Hvorfor det er vigtigt at være til stede?


Intet er så tiltrækkende, som et menneske vi kan mærke, ser os og som sætter pris på os. Når vi er sammen med et andet menneske, er det nemlig ofte ikke de ting, han eller hun siger, der gør en forskel, men det er den måde, de får os til at føle på, der gør vi bliver tiltrukket af dem. Ses vi med et menneske, vi kan slappe af med, eller som viser oprigtig venlighed eller nysgerrighed, skaber det taknemmelighed, og giver ofte også en lyst til at åbne op. Hvis du er den person, vil flere mennesker naturligt blive mere draget af dig, og som resultat bliver du endda også selv mere værdsat. Nedenfor kan du se de 4 spørgsmål. En god idé vil være at læse dem igennem og så mærke ind i, hvordan det føles for dig, når du er i selskab med nogen, hvor svaret er ja til dem alle. Herefter kan du så overveje, hvordan du kan få andre til at have det på den måde i dit selskab.

De 4 spørgsmål


1. Ser du mig?
2. Betyder det noget for dig, at jeg er her?
3. Er jeg god nok, eller har du brug for, jeg er bedre på en eller anden måde?
4. Kan jeg mærke, at jeg er noget særligt via den måde, du ser på mig på?

Gør en forskel for alle dine omgivelser


Det er klart, det føles godt, når man oplever situationer, hvor man er sammen med mennesker, der virkelig ser én. Overvej hvilken følelse det giver i kroppen, hvis man efter en lang dag eller uge bliver mødt af et menneske, der med sin tilstedeværelse – gennem et kærligt spørgsmål, øjenkontakt eller et kram – giver én følelsen af 'ja' på alle fire parametre. Det ændrer hele din dag, gør det ik'? Du kan gøre den forskel for alle de mennesker, du møder – uanset alder, baggrund, køn osv. Og dette vil ikke blot ændre andre menneskers dag; det vil med tiden også kunne ændre dit eget liv, da du med en sådan energi vil kunne gå ind og påvirke miljøer såsom din arbejdsplads, tonen i din familie m.m., såfremt du konsistent dukker op på denne måde.

Magnetisk energi – effekten på vores kærlighedsliv


I mange tilfælde vil det være svært at se den direkte effekt af at udvise venlighed og være til stede med alle de mennesker, vi møder gennem en dag. For det er naturligvis ikke alle mennesker, vi støder på i løbet af en dag, som vi vil være romantisk interesserede i. Men i det lange løb vil det ændre din egen situation. Dels vil du opleve selv at blive mere værdsat af de mennesker, du omgås, når du behandler dem med fokus på at levere fire ja’er til de ovenstående spørgsmål. Og dels vil du opleve, at denne adfærd åbner nye døre, idet den skaber flere venskaber og øger antallet af mennesker, der ønsker dig det godt. Når vi ønsker nogen det godt, gør vi ofte en indsats for at tage os godt af dem – derfor stiger sandsynligheden for at møde en ny kæreste gennem bekendte altså. Endeligt er der naturligvis også muligheden for, at gamle relationer blomstrer op, fordi en gammel bekendt begynder at se dig i et nyt lys, eller at du klikker med en ny person, fordi du er mere opmærksom i de små daglige interaktioner.

De 4 spørgsmål i en date situation


Der er mange måder, hvorpå vi kan få en person i vores selskab til at føle et 'ja' til de fire spørgsmål. Det vil naturligvis altid afhænge af personen og situationen, men det at lytte og være nysgerrig på det, en anden person siger, mens man holder øjenkontakt, kommer man ofte rigtig langt med. Dét at møde en person med forståelse og venlighed snarere end kritik og fordømmelser gør også underværker. Ligeledes kan et kram eller at ae nogen på deres ryg også være en ret fantastisk måde at anerkende nogen på. Du vil næsten altid vide, hvad det rette er at gøre, hvis du er hundrede procent til stede sammen med personen, du er sammen med. Og det er måske det vigtigste af det hele: Hvis du giver din tid og din opmærksomhed til en person, når du er på date, snarere end fokuserer på at vurdere vedkommende eller selv blive valgt af dem, øger du sandsynligheden for, at denne date udvikler sig til endnu en date. Det gør du, fordi du er med til at skabe et rum, hvor I sammen kan være oprigtige og lære hinanden at kende uden masker. Det føles altid rart at være sammen med mennesker, der virkelig ønsker at være der sammen med os – og lære os at kende. Prøv det ad og se hvordan disse fire små spørgsmål kan guide dig til bedre relationer overalt.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand