Brugernes 5 bedste råd til at finde kærligheden gennem online dating


Michelle og Søren mødte hinanden online på Dating.dk tilbage i 2013, og har været sammen lige siden. De har fundet ro i deres liv sammen, og tilbage i 2016 sagde de ja til at dele resten af deres liv med hinanden. Michelle og Søren knækkede koden til kærligheden på Dating.dk, og har derfor givet 5 gode råd til andre, som overvejer at forsøge sig med online dating.

Tag en chance


Første råd fra Michelle og Søren handler om at turde tage en chance, og kaste sig ud i at møde nye mennesker. Søren tog en chance ved at skrive til Michelle og være vedholdende, og sammen tog de en chance og mødte hinanden til en gåtur få dage senere. Denne chance viste sig at vende op og ned på deres liv, og det har de aldrig fortrudt. Derfor lyder rådet - tag en chance og kast dig ud i det.

Vær ærlig over for dem du “møder”


Det andet råd fra parret er at være ærlig over for dem du møder online. Jo mere ærlig du er over for dem du møder, jo bedre bliver oplevelsen med online dating for jer begge. Ærlighed kan både være i forhold til at fortælle, hvis du ikke er interesseret i en person, men også at være ærlig omkring hvem du er, og hvad du står for. Din personlighed er essentiel i søgen efter kærligheden, og det er derfor en god idé at lade den skinne igennem til dem, du møder på din vej.

Vær tro mod dig selv


Det fører videre til det tredje råd om at være tro mod dig selv, og det du står for. Du skal være den du er, og ikke lave om på dig selv for andre menneskers skyld. Hold fast i din person, og find en, der lader dig være tro mod dig selv, og elsker dig for lige den du er.

Vær åben overfor det, der måske ikke virker som det perfekte match ved første øjekast


Michelle oplevede selv, at hun ved første øjekast tænkte, at Søren ikke var noget for hende. Men hun gav ham en chance, og det viste sig at være starten på deres kærlighedshistorie. Derfor råder de andre brugere af online dating til at være åbne overfor de mennesker de møder, også selvom de umiddelbart ikke føles som det perfekte match fra start. Mennesker kan godt overraske, og måske er vi ikke altid lige gode til at vide hvem, der er et godt match for os selv.

Vær afklaret med hvad du søger og ikke søger


Det sidste råd fra Michelle og Søren er at være afklaret med hvad du søger og ikke søger. Hvis du ikke selv er afklaret med hvad du søger, kan det være svært at finde en, som vil det samme som dig. Derfor er et godt råd at finde frem til hvad du søger, men i høj grad også hvad du ikke søger, så din færden på online dating vil være mere målrettet og nemmere at begive sig ud i.

De gode råd fra Michelle og Søren er nu givet videre til dig, og vi håber du kan bruge dem, hvis du overvejer at forsøge dig med online dating. Held og lykke med din søgen efter kærligheden!

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand