3 gode råd til at være en gentleman

Har du fundet en skøn kvinde, du gerne vil feje benene væk under? Så kommer du langt ved at opføre dig som en gentleman. Men hvordan er man en moderne gentleman? Læs med her og få vores bedste tips og tricks.
Har du fundet hende, der måske er kvinden i dit liv? Eller vil du gerne give dig selv lidt bedre muligheder for at finde hende? Så går du sjældent galt i byen ved at skrue op for din indre gentleman – det kan de færreste nemlig stå for.

Men det er måske lettere sagt end gjort. For hvordan pokker er man lige en gentleman i det 21. århundrede? Hvis du er bange for at forarge eller træde nogen over tæerne, er listen her som skrevet til dig. Her giver vi dig nemlig 5 helt konkrete råd til, hvordan du bliver den perfekte, moderne gentleman.

1. Vær opmærksom på din partner og hendes behov


En gentleman er hele tiden opmærksom på sin partners behov.

Ser din date ud til at fryse? Så tilbyd hende din jakke. Giver din date udtryk for, at hun er tørstig? Så smut over i kiosken på jeres gåtur og køb en flaske vand til hende. Falder du over en nipsting eller andet, som er lige i din partners smag? ja – så ved du, hvad du skal gøre.

Det er de små ting, der gør forskellen – og hemmeligheden er simpelthen bare at være opmærksom på din partners behov. Så er du allerede godt på vej til at fortjene titlen som en vaskeægte gentleman.

2. Vær høflig – og drop arrogancen


“Jamen kvinder er da vilde med arrogante mænd, er de ikke?”

Det er meget muligt, at man med veninderne kan blive enige om, at der er noget over arrogante mænd – men det bliver ofte ved snakken. For når først man har datet en arrogant mand, går det hurtigt op for en, at virkeligheden er en helt anden.

Så lad arrogancen blive derhjemme og gør i stedet noget ud af at være høflig og imødekommende. Hold døren for din date (hvis det føles naturligt!), smil til en fremmed, og lad den gamle dame få din plads i bussen.

3. Respekt, respekt og så lidt mere respekt


En gentleman har respekt for andre mennesker. Og det viser han blandt andet ved at dukke op til tiden, holde sine aftaler og i det hele taget være punktlig. Han ved nemlig, hvor vigtig din tid er – og det respekterer han ved hellere at dukke op 5-10 minutter for tidligt end lige til kliptid.

Har du ikke et ur, er det derfor et oplagt sted at starte i rejsen mod at blive lidt mere gentleman!

Pssst – dater du en mand, der godt kunne være lidt mere galant? Send ham artiklen her som et “diskret” vink med en vognstang.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand