7 fysiske tegn på, at han er vild med dig

Drømmer du om én gang for alle at melde dig ud af dating-markedet? Og findes der måske allerede en fyr, der får dit hjerte til at slå lidt hurtigere, end det plejer? Så får du her 7 tegn på, at han har det på præcis samme måde som dig.
Er der en kollega på jobbet, der opfører sig lidt anderledes, end han plejer? Eller ser du en sød fyr, der får pulsen til at stige og dine kinder til at rødme?

Uanset om det er i din interesse eller ej, er det rart at vide, om en mand er vild med dig eller ej. Men som vi to allerede ved, så er mænd fra Mars og kvinder fra Venus. Derfor er det ikke altid til at regne ud, om der er tale om flirten, høflighed eller noget helt tredje.

Heldigvis er der stadig ubevidste instinkter tilbage i os mennesker – og derfor kan vores kropssprog afsløre, hvordan vi i virkeligheden har det.

Læs med her, hvor du får 7 tydelige, fysiske tegn på, at han er vild med dig.

1. Han skaber og holder øjenkontakt


Det er helt naturligt at have øjenkontakt med andre mennesker. Men en god tommelfingerregel er, at hvis han holder øjenkontakten i mere end 3 sekunder, er det fordi, han er interesseret i dig.

2. Når han kigger på dig, taber han kæben


Hans kæbe behøver ikke nødvendigvis at ramme gulvet i ægte tegneseriestil, men der er faktisk noget om snakken. At åbne munden er nemlig en helt ubevidst reaktion, der sker, når vi ser noget, vi godt kan lide.

Så hvis han åbner munden, også bare en lille smule, når han kigger på dig, er det et signal, der er værd at bide mærke i.

3. Han “manspreader”, når du er i nærheden


At “manspreade” (eller på godt dansk at sidde med spredte ben) er endnu en af de diskrete og ubevidste handlinger, der kan afsløre, om han er vild med dig.

Hvis en mand har tendens til lige at sprede benene lidt ekstra, når han står eller sidder i nærheden af dig, er det hans indre hulemand, der helt ubevidst gerne vil vise dig sit underliv.

4. Hans fødder peger mod dig


Selvom vi tænker, at vi altid er i fuld kontrol over vores krop, er det faktisk langt fra sandheden. Og én af de ting, der kan være enormt afslørende, er vores fødders retning. De vil nemlig helt automatisk vende sig mod det, man er interesseret i.

Så hold lige øje med, om du er en ren magnet for hans fødder.

5. Han rødmer i din nærhed


Rødmen er et af de tegn, de fleste af os kender – så hvis en mand har tendens til at blive nervøs og få lidt ekstra farve i kinderne i nærheden af dig, så ved du godt, hvad klokken er slået.

6. Hans pupiller er så store som skovsøer


Hvis han får store pupiller, når han kigger på dig, betyder det ikke nødvendigvis, at han er på euforiserende stoffer – det kan faktisk også betyde, at han er lun på dig.

Pupiller udvider sig nemlig, når vi er tiltrukket af noget. Så medmindre I sidder i et mørkt lokale, er et sæt udvidede pupiller et godt tegn på, at han er vild med dig.

7. Han løfter brynene, når han får øje på dig


Ryger brynene helt automatisk i vejret, når han får øje på dig? Hvis hans bryn hæver sig, når han fx hilser på dig, kan det være, at han kan lide, hvad han ser. Når vi hæver vores bryn, gør vi det nemlig for at se endnu mere – af det, vi godt kan lide.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand