Initiativ til daten

Brevvekslingen har varet i et pænt stykke tid, og man er egentligt ved at være klar til at se personen bag profilen. Men så kommer spørgsmålet væltende frem fra den bagerste hjernehalvdel? HVEM skal tage initiativet?
Meningerne er delte, men i dette demokratiske land, hvor der er ligestilling og lige børn leger bedst, så er der stadig en tendens til, at det gerne skal være mændene, der kridter skoene og inviterer på en date. Kvinden kan godt komme med små hentydninger til gerne at ville inviteres ud, men som hovedregel er det stadig manden, der skal tage det sidste skridt.

Heldigvis er der dog også kvinder, der tør tage bladet fra munden og få spurgt, om der er grobund for et møde. Men når så mødet er i gang, vil kvinderne gerne møde en mand, der er forberedt og som opfører sig som en mand. Det vil sige, han må gerne betale, holde døren, komme med en blomst osv.

Men der skal lyde en opfordring herfra. Kom ud af jeres skjul og find én at nyde sommeren med, det er jo derfor vi er her.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand