Hjerter i online fare

En afstemning for et par uger siden afslørede, at hele 51 % af jer mener, at der er muligt at blive forelsket i en person, I ikke fysisk har mødt, men har skrevet med.
En hurtig hovedregning siger mig så, at det er halvdelen af jer, der inden første date sidder med de skønne sommerfugle i maven, der basker vildt omkring, og som er klar til at blive lukket ud. Det er jo en god forudsætning for et møde, at lysten til den anden er der.

De skeptiske vil måske sige, at det er lidt vildt at bruge så stort et ord som forelskelse i en person, man ikke har mødt, og at det er ordene, man bliver betaget af. Men ordet forelskelse betyder noget forskelligt for os alle. Derfor kan det sagtens være, at naboen er forelsket, mens genboen er betaget og smigret, men at de faktisk lægge samme følelser i det, men bare bruger et forskelligt ord.

En spirende forelskelse kan blive vandet ved det første møde og vokse sig til en stor smuk tulipan, og de der ikke tror, det er muligt at blive forelsket inden det første møde, de tror sikkert heller ikke på kærlighed ved første blik.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand