Dating.dk giver kærester

Ifølge en undersøgelse lavet i Ekstra Bladet, så har 80 procent af deres læsere erfaringer med at bruge nettet til at skabe kontakt til én af det modsatte køn. Hver tredje af læserne har søgt en kæreste via nettet, og hver tredje af læserne har faktisk fået en kæreste via dating.
Det vil sige at det virker, og så er det jo her Dating.dk kommer ind i billedet. Så til de af jer, der ikke er aktive, så er det bare med at komme i sving. Her følger lige lidt fifs til, hvordan man kommer i kontakt med en mulig kæreste.

For at give andre et reelt billede af, hvordan du er som person, så er det vigtigt, at det du skriver i din profil stemmer overens med sandheden. Det vil sige, at det ikke betaler sig at snyde sig nogle kilo lettere, for hvis I mødes bliver snyderiet opdaget, og så kommer du til at fremstå som utroværdig frem for dejlig og lækker.

Hvis du leder efter en at dele dit liv med, så er det relevant, at dit billede også afspejler dette, hvilket du gør ved at tage seriøse billeder og ikke lægger et foto af dig i badebukser eller bikini, fordi det giver læseren en opfattelse af, at du er ude på sex og lir. Derfor skal du overveje, når du laver din profil, om den hænger sammen med tekst og billeder.

Når man så kommer til det punkt i brevvekslingen, hvor man ikke kan vente med at mødes, så er det smart at tale i telefon sammen inden, så man lige har en føling med, hvordan mennesket i den anden ende lyder. Det er jo lidt svært at holde masken, hvis man skal møde en stor muskelmand, der taler lige som musene i Askepot.

Noget andet der gør, at mødet ikke bliver så anspændt er, hvis man i stedet for at tænke på det som en date, så forestiller sig, at man er to mennesker, der skal tilbringe nogle hyggelige timer sammen. Det gør samværet mere afslappet, og tager lidt pusten af nervøsitets ballonen, der kan hænge over én, når man drager af sted.

På selve mødet er det bedst at være sit eget charmerende selv, så man får giver et godt indtryk, så kommer resten af sig selv, hvis kemien er der.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand