8 ting, du ikke skal sige på første date

Når du er single og dater, skal du være dig selv, men du behøver ikke sige alt, hvad du tænker. Ideer til spændende, sjove og seriøse samtaleemner kan derfor virke som en dating-disciplin i sig selv. Så læs listen og bliv klogere på, hvad du ikke skal sige på en date. Og slet ikke på første date!
”Jeg er glad for at møde en stille og rolig fyr som dig. Min eks var nemlig meget jaloux og voldelig.” Ingen har lyst til at få en rocker på nakken – heller ikke ham.

“Nej tak, jeg skal ikke have dessert. Den brudekjole, jeg har købt, er nemlig ret stram.” Hvis han foreslår en anden date, er det nok fordi, han tænder på desperate kvinder.

“Jeg putter ikke noget i munden, som er uhygiejnisk.” Han vil automatisk tænke, om det også gælder hans sydligere dele og sandsynligvis miste interessen.

”Du har en plet. Nu skal jeg lige fjerne den.” Kombinerer du den sætning med en diskret spytklat i en serviet og tørrer ham på kinden, skal du ikke blive overrasket, hvis han råber på sin mor i sengen.

”Jeg er glad for at møde en stille og rolig fyr som dig. Min eks var nemlig meget jaloux og voldelig.” Ingen har lyst til at få en rocker på nakken – heller ikke ham.

“Jeg er ret krævende i sengen, og min sidste fyr var med i en pornofilm.” Medmindre han synes, det kunne være en spændende udfordring, så vil han nok være bange for, om han kan leve op til dine krav.

”For mig er sex helligt, og jeg tror ikke på det før ægteskabet.” Godt for dig, men du skal være forberedt på, at han ikke har det heeelt på samme måde.

”Jeg sover med Mister C hver dag.” Det virker endnu mere trist, når du forsøger at få det til at lyde sexet, at du sover med din kat. Undlad i det hele taget at nævne din kat.

”Jeg vil gerne være en ung… mormor.” Et større pres kan du faktisk ikke smide på ham. Ikke alene vil du have, at han skal være far, før alle hans venner. Men han skal også være klar til at blive kaldt morfar som 45-årig.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand