Disse kropsdele tænder kvinderne på

Kvinder, kvinder, kvinder. Hvad kan de egentligt bedst lide ved mænd? Er det ryggen, røven eller rodet hår, kvinderne er mest vilde med ved en mand? Eller tænder de mest på øjne, næse eller mund? Vi har spurgt tæt på 2000 kvinder, hvilken kropsdel de finder mest attraktiv ved en mand. Se hele listen her.
Sådan gjorde vi:
Vi opstillede 12 punkter i form af forskellige kropsdele og supplerede med et 13. punkt, hvor kvinderne selv kunne skrive en eventuel kropsdel, vi havde udeladt. Herefter kunne de frit vælge, om de ville stemme på en enkelt, 2, 5 eller samtlige 12 kropsdele, de tænder på hos en mand.

Så her kan du se hvad kvinderne leder efter når de skal på date og i søgen efter kærligheden.

13. pladsen – Ben
Til alle mænd med tynde eller tykke ben. Bare rolig, benene er nemlig den kropsdel, kvinderne går mindst op i hos en fyr.

12. pladsen – Skægget
På trods af, at tre gange så mange kvinder har sat kryds ved skæg i forhold til benene, ligger skægget alligevel helt nede på en 12. plads over det, kvinderne er vilde med hos en mand.

11. pladsen – Penis
På 11. pladsen kommer over hvad kvinder tænder mest på kommer penis. Overraskende? Det synes vi.

10. pladsen – Maven
Sixpacken ligger heldigvis kun på 10. pladsen over den kropsdel, der tænder kvinderne mest. Faktisk er det ved at blive moderne med en topmave til mænd (den såkaldte Dad Bod eller far krop). Ser vi på Hollywood-ikoner som Leonardo DiCaprio og Jon Hamm, så er det vist en trend, der breder sig. Så singlemand...start din (øl og burger) træning.

9. pladsen – Ryggen
Den kommer alligevel lidt bag på os. Ryggen scorer nemlig en overraskende flot 9. plads over de kropsdele, kvinderne kan li' ved os mænd. Og de fleste kvinder svarede enstemmigt at "en muskuløs ryg er super sexet".

8. pladsen – Håret
Det betyder åbenbart noget at have en dårlig hår-dag. For en stor del af kvinderne krydsede 'hår' af, da vi spurgte dem, hvilken kropsdel de bedst kan li' ved os mænd.
Lidt ærgerligt, hvis du er begyndt at tabe håret, men så må du jo bare kompensere med de kommende syv punkter på listen.

7. pladsen – Kæbepartiet
Et godt kæbeparti forbinder de fleste kvinder med maskulinitet. Så er du fra naturens side udstyret med et bredt kæbeparti, er der stor chance for, at damerne synes, du er et hit.

6. pladsen – Røven
De kigger efter den. Langt de fleste kvinder gør i hvert fald. En god røv i et par cowboybukser er altid et hit blandt kvinderne. Så stort et hit, at vi kan pladsere din bagdel på en 6. plads.

5. pladsen – Læberne
Rigtig mange kvinder kigger på dine læber, når de skal bedømme, hvor flot du er.

4. pladsen – Biceps
Dine biceps behøver ikke være på størrelse med Arnold Schwarzeneggers, men blot store og muskuløse nok til, at "han kan tage fat i mig, holde om mig".

3. pladsen - Hænderne
Hænderne er åbenbart noget af det, kvinder kigger mest efter ved en mand. Så sørg altid for at have pæne og rene negle,

2. pladsen – Brystkassen
Og her gik vi og troede, at brystkassen blot blev brugt til at tæmme bolden med i fodbold. Men vi tog fejl. Vores undersøgelse viser nemlig, at brystkassen i høj grad også kan bruges til at tæmme kvinderne med. Hvem havde troet det?

1. pladsen – Øjnene
Man siger, øjnene sjælens spejl. Der må være noget om snakken. For øjne er den kropsdel, kvinderne tænder mest på ved en mand. Så som single mand på dating.dk skal du altså huske at bruge dine øjne i dit profilbillede.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand