Gode råd til brevskrivning

Der er mange måder at indlede et brev på, når du finder en interessant profil, du gerne vil have kontakt til. Her følger et par gode råd til at få mere respons på dine breve.
Af Annebandit

Først og fremmest er det vigtigt ikke at sende de så kaldte standardbreve. Læseren gennemskuer ofte dette, og det virker ikke troværdigt, at du skriver det samme til alle. Et godt råd er at gøre brevet personligt og stile det direkte til modtageren. Det kan du gøre ved at skrive, hvorfor netop denne profil har givet dig lyst til at sende et brev. Det er en god idé at skrive lidt om dig selv, og hvordan du ud fra profilen, mener du kan bidrage med noget til læserens liv.

Noget andet er, at det kan være svært at vide, hvad man skal skrive i aller første linje. Mange herinde reagerer negativt på fraser som: hej lækre, hej søde, kære dejlige du etc. Det virker påtaget og ikke personligt, fordi du ikke aner om personen er det, du skriver. Derfor er det fint bare at skrive kære og så profilnavnet. Det virker mere troværdigt og oprigtigt.

Det kan også være en god idé at slutte af med at skrive, at du ser frem til at høre mere fra personen, hvormed du åbner op for en yderligere dialog. Inden du sender brevet er det en god idé, at bruge Dating.dks ordbogsfunktion for at udrydde eventuelle stavefejl.

Pøj pøj med brevskrivningen.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand