Nytårsfortsæt

Tiden nærmer sig, hvor vi snart skal springe ind i det nye år, og hvad er mere oplagt end at lave et nytårsfortsæt om, at det nye år skal bringe en kæreste. Kærligheden kommer som bekendt ikke bare dumpende forbi, så derfor skal du selv gøre noget aktivt for det.
Af: AnneBandit

En del af planen for at få en ny kæreste kan være, at du hver dag skriver et personligt brev til en interessant profil. Brevet skal tage udgangspunkt i dig selv, og i hvad der gjorde dig interesseret i netop den profil. På den måde undgår du standardbrevene, og din modtager føler sig smigret over, at du har gjort dig den ulejlighed faktisk at læse profilen og tænke over den.

Du kan også begynde at deltage i debatterne, hvor datere også finder dates igennem. Det er en god måde at lære andre at kende på, når man diskuterer holdninger til kærlighed, livet, børn, parforhold og meget andet.

En anden måde at møde nye potentielle kærester på, er at deltage i Dating.dks events. Det kan være festerne, sommer- eller skiferierne. Her mødes mange singler og flirten og kærligheden har frit slag.

Dette nytårsfortsæt er mere overkommeligt end at stoppe med at ryge, smide 10 kilo eller ordne haven hver uge. Prøv det, det virker!

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand