Valentins dag

Med hastige skridt nærmer sig den dag på året, der er dedikeret til at man skal være god ved sin kæreste. Traditionen kommer fra USA, men danskerne har efterhånden taget den hyggelige skik til sig, og glæder sit hjertes udkårne med en overraskelse. Det behøver ikke være noget vildt eller fancy, bare det, at man husker at forkæle ens kæreste er nok til at skabe glæde.
Af: Annebandit

Hvis du ikke har en kæreste kan du bruge dagene op til at få skrevet breve til spændende profiler, og invitere dem ud på Valentins dag d. 14. februar. Som en lille hilsen på selve daten kan du medbringe en buket blomster, et stykke chokolade eller andet lækkert og ønske din date glædelig Valentins dag. Når du skriver brevet, så husk at tage udgangspunkt i den profil, du skriver til i stedet for at sende et standard brev. De fleste på Dating.dk vil gerne føle sig speciel og svarer derfor oftere på personlige breve end breve man hurtigt kan læse er sendt ud til en række profiler.

Skynd dig at få sendt et brev til en spændende profil, så også du har en at fejre Valentins dag med.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand