Den svære kærlighed

Statistikkerne taler deres tydelige sprog: Det bliver sværere at finde den eneste ene i modsætning til, da farmor var ung, hvor de vigtigste kriterier var, at manden arbejdede hårdt for at forsørge familien og ikke drak pengene op.
I dag skal der helt andre ting til, før kærligheden får lov at spire. Singlelivet er nemlig blevet en livsstil i dag, og selv om det ikke er alle, der har valgt den form for livsstil, så kan det være svært at finde en partner. Det er i dag ikke usædvanligt, at der stilles høje krav til et forhold og til en kommende partner, som kan være svære at honorere. Kravene kan være, at ens partner skal være velhavende, veluddannet, smuk, morsom, høj, sexet, slank, ung, erfaren, interessant, kreativ og listen kan fortsætte i det uendelige. Den moderne single er kræsen, og derfor kan det være svært at finde den partner, mange singler hungrer efter.

Men der er håb forude for de kræsne og krævende singler, det handler bare om at turde tænke anderledes. I stedet for at fokusere på, hvilke kriterier ens partner skal opfylde, så kan man begynde at tænke mere over, hvad man selv kan bidrage med i et forhold. På den måde bliver tankerne omkring nogle helt specifikke krav, ledt over på, hvilken person man selv er, og hvad man selv kan bidrage med. Det handler om at være openminded , og tænke ud af den kasse man normalt ville putte sin partner i.

En måde at gøre oprør overfor ens vanetænkning kan være, at du i dag skriver fem personlige brev til fem profiler, der normalt ikke ville opfylde dine krav. Du vil blive overrasket over, hvor meget godt og nyt det kan føre med sig, og hvem ved om der bag den lidt anderledes profil gemmer sig en dejlig kæreste til netop dig.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand