Tegn på forelskelse

Når man er ramt af Amors pile, kan forelskelsen mærkes på flere måder. Ikke nok med, at det kan være svært at tænke rationelt og fokusere på andet end den udkårne, så kan kroppen også reagere underligt.
Med inspiration i en debat på Dating.dk følger her nogle sikre tegn på, at man er ramt i hjertekulen.
Mange mennesker føler et sug af spænding og forventning, når de skal møde den udkårne. Det kan være svært at tænke på andet i den første spæde tid, hvor forelskelsen rigtig har fat. Mange tjekker konstant deres telefon og mail for at se, om der er nyt fra den udkårne. Et andet typisk tegn er også, at det kan være svært at styre tålmodigheden for næste date og tiden op til snegler sig af sted. Alle sange er pludselig forvandlet til kærlighedserklæringer, som du selv kunne have skrevet og sunget til dit hjertes udkårne.

Når du er sådan rigtig ramt, så kan den udkårne også være med i dine natlige drømme, og om morgenen vågner du med et stort smil på læben, og glæder dig til at sende den første godmorgen-sms. Du begynder at gøre mere ud af dig selv, går oftere i solarium, får større lyst til at købe nyt tøj og i det hele taget gøre dig attraktiv. Det kan være svært at spise og koncentrere sig på jobbet. Pludselig gør det ikke noget, at du kun sover få timer, fordi natten er brugt med din elskede, og du er fyldt af energi, selv om timerne, du plejer at knurre hø, er brugt til at pludre i stedet.

Hvis du ikke allerede er ramt i hjertekulen af Amors pile, så kan en god måde til at blive det være at sende et par breve til interessante profiler på Dating.dk. Men husk at gøre brevene personlige, så modtageren føler, at du har gjort noget ud af at læse profilen og taget stilling til den.

Pøj pøj med forelskelsen. Det er en fantastisk tid.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand