Lær af dine forhold

Mange på Dating.dk sidder med nogle forliste forhold i bagagen.

Men i stedet for at være bitter over, at det ikke gik, som du håbede, så kan du lave en liste over, hvad der gik galt.

På den måde bliver du opmærksom på, hvilke fejl, du tidligere har gjort i dine forhold, og du kan aktivt gøre noget for at ændre dem. På den måde er der større sandsynlighed for, at dit næste forhold holder, og at du kender faresignalerne, når de opstår. Så kan du gøre noget ved dem, inden det nye forhold brister på grund af de samme ting.

Hvis du for eksempel har en tendens til at være tryghedssøgende og nærmest kvæler din partner, så vil alarmklokkerne ringe, næste gang du er i et forhold, fordi du har gjort dig det bevidst. Ikke nok med at det er en interessant ting at tænke over sit liv, så giver det dig også større indsigt i dig selv, og dermed en større ro, så du er bedre forberedt til et nyt og dejligt forhold.

Er du 50+ ?


Så har du måske allerede gjort dig nogle erfaringer med ovenstående og er blevet klogere på dig selv. Er du frisk på at forfølge drømmen om at finde en kæreste eller en ægtefælle, så start med vores kom-godt-igang-guide til senior dating.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand