Langdistanceforhold kan lykkes

På Dating.dk har du lige fundet den helt rigtige sommerflirt, men du ser, at der er 250 km mellem jer.
Det kan skræmme en del, at afstanden er længere end til hjørnet af den næste villavej. Men faktisk kan det lade sig gøre, så hvorfor ikke gøre denne ferie til sommeren, hvor du møder din næste kæreste og giver det en chance, selv om personen bor lidt længere væk end du kan slå smut med en sten.

Faktisk kan afstanden være en test på, hvor godt man passer sammen og hvor meget man vil hinanden. I disse år, hvor et brev ikke tager flere dage om at nå frem, er udfordringerne ikke så store, som de var en gang, for via mail, sms og webcam kan du i løbet af ingen tid komme i forbindelse med din kæreste.

Kommunikation er vigtig i alle forhold, men i netop et langdistanceforhold er den altafgørende. Derfor er det en god idé at afsætte tid til hinanden, hvor I ikke bliver forstyrret af andre faktorer. Samtalerne, sms?erne og mailene er nødt til ikke kun at være fyldt med romantiske ord. For at forholdet kan holde, er I også nødt til at fortælle om jeres dagligdag, ellers render forholdet hurtigt ud i sandet.

Fysisk kan det være svært at stimulere hinanden, men så må man være kreativ og sende hede mails eller hviske frække ting i telefonen. Det kan også være en god opvarmning til jeres næste møde.

Når I så skal mødes i weekenderne eller ferier, så kan det være svært ikke at have skyhøje forventninger til mødet. Men det kan være lidt farligt at have det, for så er det nemt at blive skuffet, hvis det ikke lever op til de høje forventninger, man igennem længere tid har bygget op., Nogle gange skal man nå alt det på to dage, som man normalt ville nå på en måned. Men man skal ikke være så bange for de skænderier, det gør bare forholdet mere intenst.


Tre gode råd

I skal bestemme jer for at ville hinanden på trods af afstanden og stole på hinanden. I er nødt til hver især at acceptere, at I ikke ved, hvad den anden reelt laver.

I skal være sociale, når I er hver for sig. Vær sammen med vennerne, få en hobby, tag på rejser.

Forvent ikke for meget af jeres tid sammen. Alle forhold har op- og nedturer.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand