Den gode date

Her på Dating.dk har der lige været en afstemning om, hvordan jeres seneste date har været.
- Hele 40 % svarer, at den har været spild af tid.

Det er jo rigtig sørgeligt at bruge sin tid på at møde et andet menneske, som viser sig slet ikke at være værd at bruge tid på. Det er jo bestemt ikke meningen med at date. Tvært imod er det meningen, at du efter en date skal gå glad og opløftet derfra med masser af mod på at møde personen igen eller i det mindste have fundet ud af, at personen ikke havde kærestepotentiale, uden dog at føle at daten var spild af tid.

For at få en succesfuld date kan du selv gøre noget forud, så du i hvert fald gør dit til, at tiden med en anden person bliver værdifuld.

Inden du skal mødes med en date, så er det en god idé at skrive nogle oprigtige breve, så den anden person ikke føler sig snydt. Dvs. vær ærlig omkring din vægt, højde, interesser, målet med daten osv. Starten på en god date er, at førstehåndsindtrykket lever op til det, man har fået beskrevet. Prøv i brevene og telefonsamtalerne at finde ud af, om I virkelig er noget for hinanden ved at spørge ind til den andens liv, interesser og dagligdag.

For at få en god date er det min erfaring, at det kan være en god idé at lave noget sammen i stedet for at vælge den traditionelle café og en latte. Der er et vælg af muligheder alt efter interesser. Igen er det rigtig fint, hvis I ud fra en fælles interesse til eksempelvis fodbold, tager en date til en kamp. Så er det nemmere at koncentrere sig både om sin date og om at holde samtalen i gang, fordi det er naturligt at tale om kampen. Jeg har i hvert fald nogle gange prøvet, at det har været svært at holde en samtale i gang, fordi jeg hele tiden sad og fandt på næste samtaleemne i hovedet, mens min date talte. Så jeg hørte egentligt ikke efter, så jeg har sikkert været kategoriseret som en tids-spildene- date. Lær af mine fejl, i stedet for at gøre jer jeres egne erfaringer.

Når tiden er ved at være inde til den store afskedsscene, så er det rigtig fint at fokusere på det positive ved personen og få afsluttet daten på en ordentlig måde. Ros din date selv om I måske ikke skal ses igen. Der er for det meste noget godt at sige om alle, og hvem bliver ikke glad for et lille kompliment på falderebet? Men vær ærlig, både hvis du føler dig tiltrukket eller hvis du er overbevist om, at I ikke skal ses igen.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand