Hvad skal der stå i min dating profil?

Noget andet jeg også blev bedre til var at være konkret. Hvad var det jeg ville have? Hvad var vigtigt? Og hvad var virkelig vigtigt?

Jeg var også opmærksom på ikke at lade mig begrænse i mine forestillinger om, hvordan min drømmemand absolut skulle se ud.

For at være helt ærlig, så har jeg altid drømt om og troet på, at jeg skulle giftes med en høj mørk mand. Min mand, som jeg mødte for 7 år siden er hverken høj eller mørk, men han er så fantastisk for mig. I dag takker jeg mig selv for at jeg ikke lod mig begrænse at et af mine daværende "kriterier" (høj/mørk), for det var ikke vigtigt. Mere vigtigt er det for mig at min mand har det samme behov for tryghed som jeg har.

For at gøre sin profil så målrettet som muligt, kan det være en idé at blive mere bevidst omkring egne grundlæggende værdier. Værdier der er så vigtige for dig at din kommende kæreste også skal have de fleste af dem. Herefter kan disse så forsøges "indflettes" i profilteksten.

Som parterapeut oplever jeg at enkeltpersoner i parforhold lider, når de går på kompromis med deres værdier. Derfor håber jeg, at dine alarmklokker ringer såfremt en af dine grundlæggende værdier er hjemlig hygge og du oplever interesse fra en person der beskriver sig selv som eventyrlysten, "nomade-typen" og ekstremt rejseglad.


///// Skrevet af Kristine Schousen /////
///// Parterapeut og sexolog /////

Indholdet i denne artikel er skrevet af en freelance skribent og skal ikke nødvendigvis tolkes som Dating.dks officielle holdning.

Online dating for 50 plus


Når du når lidt op i årene og får mere livserfaring, bliver du også mere opmærksom på dine egne behov - og på, hvad der egentligt er vigtigt og mindre vigtigt. Så brug tid på at skrive den rigtige profiltekst, så du møder personer, der har de samme værdier som dig. Har du lyst til at læse mere om senior dating, kan du finde en senior dating kom-godt-igang-guide her.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand