Det første kys

I en afstemning her på Dating.dk kunne næsten alle huske deres første rigtige kys. Når man som teenager står bag den lokale kro eller hal, og skal have sit første kys, kan det være med gele i knæene og bævrende læber. Det er nyt, anderledes og vildt spændende. Specielt hvis kysset er med én, man i lang tid har fået sommerfugle i maven over at tænke på.
Det første kys skal gerne give en blod på tanden til at blive en rigtig god og inspirerende kysser, som ens partner har lyst til at kysse med i flere timer. Gode kysseteknikker er ikke at kimse af, og der er skrevet og givet gode råd siden det første kys blev givet mellem Adam og Eva i Edens have. Men der er lige så mange meninger om, hvad et godt kys er, som der er mennesker. Derfor er det altid en god idé at spørge din partner om, hvordan denne kan lide at kysse og blive kysset.

Noget af det mange kæresteløse savner er kysset. Kysset, der ikke kan erstattes af andre end en lidenskabelig partner, der varmer sjælen og kroppen op. Netop sådan et kys kan give livet mening og fylde et menneske med glæde og varme, der kan holde en hel dag. Netop det kys består af alle de følelser, der ikke er til at sætte ord på, men som bare går direkte ind i hjertet.

Hvis du også savner de gode kys, og ikke er helt tilfreds med kun at kysse på Fido eller mormor, så skynd dig at få skrevet nogle breve til nogle dejlige datere og kom i gang med at finde din nye kyssepartner.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand