Første date: 8 ting kvinderne kigger efter

Vi har spurgt 632 kvinder om, hvad de lægger mærke til ved en mand på første date. Man kunne fristes til at tro, at udseendet spiller den væsentligste rolle – men det er ikke nødvendigvis tilfældet. Vi har her samlet de 8 mest gennemtrængende ting, som kvinder især kigger efter på den første date.


Så er dagen kommet, hvor I skal mødes til jeres første kop kaffe, glas rødvin eller gåturen i parken. I den forbindelse har vi spurgt over 600 kvinder om, hvad de kigger efter på jeres første date.

8. pladsen:Om du kigger efter andre kvinder


Du må på intet tidspunkt lade øjnene flakke, når eller hvis, der træder andre kvinder ind i lokalet på jeres første date. Din date lurer dig med det samme. Og så bliver der ikke en anden date.

7. pladsen: Om du også er pæn i virkeligheden


Med mindre du er højtbetalt fotomodel, er du med stor sandsynlighed pænere i
virkeligheden, end du er på dine billeder. Det er meget heldigt, for en mindre andel af kvinderne går op i, om du er ligeså pæn i virkeligheden, som du er på dit profilbillede. Bliv desuden klogere på, hvilke kropsdele, kvinder tænder på.

6. pladsen: Om du er høflig


Hvordan du behandler dine omgivelser fortæller meget om dig som person. Det har kvinderne luret. Sørg derfor for være høflig på din date.

5. pladsen: Om du er sjov


Det er svært at være sjov på første date. Ja, nogen vil nærmest kalde det en kunst.
Men udnyt, at I har skrevet sammen på dating.dk. Du kender hende forhåbentligt nok til at vide, hvad hun synes er sjovt. Og hvilke vittigheder, du skal holde dig langt væk fra.

4. pladsen: Om du er velsoigneret


Dit tøj må ikke være forvasket eller nusset. Så er din hvide skjorte blevet lidt gul i
kanten, kunne det måske være en idé at investere i en ny, inden du skal på jeres første date. Hvis du altså ønsker at gøre et godt indtryk.

3. pladsen: Din højde


Vi ved det, det er ikke helt fair. Du ville jo heller ikke afslutte jeres første date, hvis hun viste sig at veje mere end dig. Men faktum er, at langt de fleste kvinder gerne vil føle sig som den lille i forholdet. Så ja, hun kigger efter, om du er højere end hende.

2. pladsen: Om du spørger ind til hende


Det er fint, at du fortæller hende, hvor godt det går på jobbet. Og hvor vellidt du er blandt dine kolleger. Men du må aldrig glemme at spørge ind til hende og virke oprigtig interesseret i hendes fortællinger. Det er således væsentligt, at i får skabt en balance i samtaleemnerne, så I begge både kan fortælle og lytte til hinanden på jeres første date.

1. pladsen: Om du har selvironi


Det er vigtigt, at du ikke kun fortæller historier, hvor du fremstiller dig selv som guds gave til kvinderne. Derfor er derfor afgørende, at du også tør at vise dine fejl på jeres første date og vedkende, at du ikke er perfekt – også selvom du selv mener, du er tæt på fejlfri. Hvis du forsøger at fremstå alt for selvsikker med en selvtillid smedet i det stærkeste stål, kan du virke overfladisk, selvglad og uopnåelig. Dette er ikke at eftertragte, hvis målet med jeres første date er at finde den ægte kærlighed.

Klar til at tage på den første date?


Har du læst disse 8 punkter igennem, og tænker ”jeg vil da begå mig godt på en første date”, er det bare med at tage springet! Inviter den søde nabokvinde ud, eller find en potentiel første date på Dating.dk ved at oprette en gratis profil her. Her finder du tusindvis af singler, hvoriblandt din næste date snildt kan gemme sig. Kærligheden skal jo starte et sted, så hvorfor ikke her?

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand