Sådan laver du den bedste datingprofil

Hvordan undgår du at lyde kedelig? Og hvordan undlader du at skræmme ham væk? Du har én chance til at imponere. Vi giver dig de bedste tips til din datingprofil her

Lad være med at være beskeden
Hvis du er ambitiøs og stolt af det, du laver, hvorfor så lægge skjul på det? Har du en anderledes og vild hobby, så fortæl om det. Er du Danmarksmester i latinsk tango, så skriv det på. Der er ikke nogen grund til at holde dine evner, drive og kompetencer tilbage. Hvis han synes du er for kæk og frembrusende, når du fortæller om dit liv, så skal det nok ikke være jer alligevel.

Ikke 100% ærlig
Du behøver ikke fortælle ham, hvor meget du længes efter en kæreste eller hvor tit, du har følt dig alene til bryllupper. At du elsker dine tre katte, og i virkeligheden lige har fået knust dit hjerte, behøver du heller ikke skrive i din profiltekst.

Undgå at være stereotyp
”Jeg er sød, rejseglad og kan godt lide at passe på min krop.” Keeedeligt… Det er de færreste, der vil skrive det modsatte. Hvis han skal lægge mærke til dig, så må du skille dig ud. Fortæl i stedet en historie, der beskriver præcis, hvor sød du er. Hvis du har hjulpet en gammel dame over vejen, mens du passede dine veninders trillinger og gav penge til en hjemløs, så er du godt på vej.

Drop de negative holdninger
Ingen er interesseret i et brokkehoved. Det kan godt ske, du er stresset og har haft en dårlig dag, men lad være med at skrive alt det, du er træt af i dit liv. Mon du selv ville date en fyr, der intet positivt havde at sige?

Efterlad din bagage
”Jeg er ikke interesseret i at være rebound, og utro mænd skal holde sig væk.” Efter sådan en indledning er der nok ikke nogen, der kan være i tvivl om, hvad du har været igennem. Selvom det sikkert er et forsøg på at beskytte dig selv, så kan du risikere at skræmme ham væk. Let’s face it – du lyder en lille smule bitter.

Få hjælp fra din ven eller veninde
Når du er færdig med at skrive, er det en god ide at få en, der kender dig godt, til at læse den igennem. Måske er der nogle helt fantastiske ting, som du har glemt at skrive og måske er der nogle dumme mønstre, du har taget med dig ind i din profiltekst.

Fra datingprofil til date


Nu har du forhåbentlig fået alle værktøjerne til at skrive en god tekst til din datingprofil… Men hvad så nu? Dating handler jo også om at tage kontakt, det første møde, kropsprog, flirt, kemi m.v. Dette og meget andet kan du blive klogere på ved at læse vores tips til netdating. Held og lykke med jagten!

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...