10 gode råd til dating

23. juni 2015

Dating er en meget effektiv måde at finde kærligheden i dit liv, hvis du er god til det. Dog gælder det, ligesom med alt andet, at der ikke er nogen der er født ekspert, og det kræver lidt øvelse, før du bliver lære at mestre kunsten. Det gælder bare om at springe ud i det, og så lære man det undervejs. Vi giver her et par gode råd til, hvordan du kommer godt i gang med daten.

Invitationen til pigen fra nettet
Har du mødt en pige på et dating-site, kan du invitere hende ud, når du føler, hun er tryg ved dig. F.eks. hvis det er én du skriver med på daglig basis. Det virker lidt for offensivt, hvis du spørger som noget af det første.

Invitationen til pigen, du møder i virkeligheden
Møder du derimod en sød pige på en café eller en park, er det helt i orden at invitere hende ud med det samme. Piger er ikke vant til at blive inviteret ud af mænd, de møder på gaden, og derfor er overraskelsesmomentet til din fordel.

Stedet
Hvis det er første date, og du ikke kender pigen så godt endnu, kan det være en god idé at vælge et neutralt sted at møde hende som en park, en café eller en bar. I så fald, ved hun, at hun kan tage videre, hvis daten ikke går som planlagt. Er det 2. eller 3. date, er det kun fantasien, der sætter grænser.

Læs også: Disse 5 ting kigger pigerne efter på første date på mmm.dk

Aktivitet
Hvis du vil gøre et ekstra godt indtryk på en pige, kan det være en fordel at vælge en atypisk location for din date. En god aftale kan være en tur på Bakken, en kanotur i en å, et museumsbesøg eller lignende. Vurdér, hvad din date interesserer sig for. Hvis hun har sagt, hun er fodboldfan, kan du jo sagtens invitere hende til en fodboldkamp. Hvis hun har det sjovt, er du halvt i mål.

Mad og drikke?
Du kan sagtens drikke en øl eller kaffe med din date. Det kommer igen an på typen, du er ude med. Det er ikke alle, der er klar på at drikke øl i hverdagen for eksempel. Du kan starte med at spørge: “Kunne du tænke dig at drikke en kop kaffe eller en øl eller noget andet…?” Så bliver hun heller ikke sat i et dilemma, hvis hun nu ikke har lyst til øl. En middag bliver for akavet på første date, men kan sagtens fungere på en senere date.

Hvem betaler?
Kønsroller er til stor debat, men selv i 2015 er der nogle ting, der ikke er ændret. Manden betaler. Punktum. Hvis du ikke har så mange penge, så tag ud og drik en øl. Der er ikke noget så kikset som at spørge, om ikke I kan splitte regningen.

Mere om netdating
Denne artikel har forhåbentlig gjort dig meget klogere på, hvordan daten bliver god. Vil du gerne læse videre, kan vi anbefale et kig på vores store side om netdating. Her kan du nemlig finde meget mere viden om første kontakt, date-idéer, aflæsning af kropssprog og meget mere. Held og lykke!

Læs også: Pigernes hemmeligheder: Sådan tænder du en pige på mmm.dk

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...