10 gode råd til dating

Dating er en meget effektiv måde at finde kærligheden i dit liv, hvis du er god til det. Dog gælder det, ligesom med alt andet, at der ikke er nogen der er født ekspert, og det kræver lidt øvelse, før du bliver lære at mestre kunsten. Det gælder bare om at springe ud i det, og så lære man det undervejs. Vi giver her et par gode råd til, hvordan du kommer godt i gang med daten.

Invitationen til pigen fra nettet
Har du mødt en pige på et dating-site, kan du invitere hende ud, når du føler, hun er tryg ved dig. F.eks. hvis det er én du skriver med på daglig basis. Det virker lidt for offensivt, hvis du spørger som noget af det første.

Invitationen til pigen, du møder i virkeligheden
Møder du derimod en sød pige på en café eller en park, er det helt i orden at invitere hende ud med det samme. Piger er ikke vant til at blive inviteret ud af mænd, de møder på gaden, og derfor er overraskelsesmomentet til din fordel.

Stedet
Hvis det er første date, og du ikke kender pigen så godt endnu, kan det være en god idé at vælge et neutralt sted at møde hende som en park, en café eller en bar. I så fald, ved hun, at hun kan tage videre, hvis daten ikke går som planlagt. Er det 2. eller 3. date, er det kun fantasien, der sætter grænser.

Aktivitet
Hvis du vil gøre et ekstra godt indtryk på en pige, kan det være en fordel at vælge en atypisk location for din date. En god aftale kan være en tur på Bakken, en kanotur i en å, et museumsbesøg eller lignende. Vurdér, hvad din date interesserer sig for. Hvis hun har sagt, hun er fodboldfan, kan du jo sagtens invitere hende til en fodboldkamp. Hvis hun har det sjovt, er du halvt i mål.

Mad og drikke?
Du kan sagtens drikke en øl eller kaffe med din date. Det kommer igen an på typen, du er ude med. Det er ikke alle, der er klar på at drikke øl i hverdagen for eksempel. Du kan starte med at spørge: “Kunne du tænke dig at drikke en kop kaffe eller en øl eller noget andet…?” Så bliver hun heller ikke sat i et dilemma, hvis hun nu ikke har lyst til øl. En middag bliver for akavet på første date, men kan sagtens fungere på en senere date.

Hvem betaler?
Kønsroller er til stor debat, men selv i 2018 er der nogle ting, der ikke er ændret. Manden betaler. Punktum. Hvis du ikke har så mange penge, så tag ud og drik en øl. Der er ikke noget så kikset som at spørge, om ikke I kan splitte regningen.

Mere om netdating
Denne artikel har forhåbentlig gjort dig meget klogere på, hvordan daten bliver god. Vil du gerne læse videre, kan vi anbefale et kig på vores store side om netdating. Her kan du nemlig finde meget mere viden om første kontakt, date-idéer, aflæsning af kropssprog og meget mere. Held og lykke!

Outfittet
Førstehåndsindtrykket betyder meget, når man møder personer for første gang. Det gælder om at signalere, at du har tænkt over, hvad du tager på, uden at det bliver for overdressed. Piger kan godt lide, at man har gjort noget ud af sig selv for deres skyld, men det bliver også for meget, hvis du tropper op i et jakkesæt. Stryg en skjorte og tag et par jeans på. Det kan de fleste piger lide

Dagen
Ifølge en undersøgelse lavet af Dating.dk, foretrækker de fleste enten at date fredag(73 %) eller lørdag(77%). Fordelen er, at mange vil have fri dagen efter, så hvis daten går godt, og det trækker ud, er det ikke nogen katastrofe. Det gode ved at date i hverdagen er, at det ikke er lige så formelt, og derfor kan det lette presset en smule. 39 % mener derfor at torsdag er en god dag at date.

Efter daten
Som mand er det vigtigt, at du skriver til pigen efter daten - samme dag eller dagen efter. Uanset om det er en pige, du vil se igen, er det god stil at skrive tak for daten. Er det en pige, du vil se igen, kan du vente maksimalt en dag, hvis du er typen, der godt kan lide at trække spændingen.

Sex
Et af de store spørgsmål, der kommer op i forhold til dating er, hvor mange gange man skal have datet, før man kan forvente at hun er klar på sex. For de flestes vedkommende handler spørgsmål primært om situationen. Af Dating.dk’s brugere svarede 50,2 %, at det handler om kemi og stemningen. Hele 20,41 % mener samtidigt, at det er okay at have sex på første date, hvorimod 12,7 % helst vil have, at sex skal vente til efter 3. date.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...