5 små hvide løgne, du gerne må fortælle ham

Han behøver ikke at få ren besked om alt. Faktisk kan du gøre ham en tjeneste, hvis du nogle gange pynter lidt på sandheden.

Af Dating.dk

“Jeg har faktisk kun været på et par dates i den seneste tid.”

På jeres første date behøver han ikke få at vide, du har datet meget, inden du mødtes med ham. Hvis du fortæller ham om dit meget aktive datingliv kan det resultere i to ting: Han kan tro, du er desperat efter en mand og trække sig. Han kan tro, du er meget kræsen og ikke føle sig god nok. Du behøver dog på den anden side heller ikke at sige, at han er den første, du har været ude med i fem år. En fin mellemting skader ingen.

“Jeg er glad for mit liv og tilfreds med den, jeg er, og de ting, jeg har opnået.”

Det kan godt ske, du lå i fosterstilling med en liter is i går, men det behøver han ikke vide. Vi har allesammen op- og nedture, men du virker meget mere tiltrækkende, hvis du sprudler af liv og glæde. Når I kender hinanden bedre, skal I selvfølgelig være der for hinanden, når I oplever modgang, men I bør starte med medgang.

Læs også: Netdating – Gode råd til at komme i gang med dating på nettet

"Du er da ikke tyndhåret. Det er frisøren, der er dum!"

Mænd har også behov for komplimenter, så når du kan mærke, at han ikke føler sig attraktiv eller tilfreds, hjælper det ikke noget at bekræfte ham i det. Det er helt okay at lyve ham lidt mere lækker. Mon ikke han gør det samme med dig engang imellem?

"Det har jeg aldrig prøvet før."

Inderste inde ved han godt, du ikke er jomfru. Men han har heller ikke behov for at vide, at du kender alle hans tricks, og at de faktisk keder dig lidt. I starten vil det kun gavne jer begge, hvis du lægger lidt låg på dine seksuelle eskapader – i hvert fald, hvis han er lidt usikker på jeres lagenaktiviteter.

"Arj, har du taget opvasken helt af dig selv?! Hvor er du dygtig!"

Han gør formentlig alt for at imponere dig. Så når han efter en middag hos dig, begiver sig i kast med opvasken, så lad være med at tage det for givet. Måske tænker du inderst inde, at det manglede da bare, men sørg for at kommentér og ros ham for at tage opvasken.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand