Find en kæreste! 7 tips fra jer til jer

Har du nogensinde spekuleret over, hvor ens eller forskellige mænds og kvinders tilgang til dating er? Tidligere i år foretog Dating.dk en spørgeskemaundersøgelse, og vi har set nærmere på de 2998 svar, vi modtog, og fundet 7 gode tips til at finde en kæreste.

1) 3 ud af 10 er klar til et langdistanceforhold


At finde en kæreste er ikke verdens nemmeste opgave, men den kræver, at man har lyst og går til daten med et åbent sind.

Og så skal du afgøre med dig selv, hvor langt væk en potentiel kæreste må bo fra dig, da et langdistanceforhold ofte kræver en ekstra indsats. Ekstra transport kan stikke en kæp i hjulet, hvis man lader den gøre det.

Et godt tip her er, at I snakker sammen om det, hvis I er ved at køre sur i afstanden mellem jer. Det er nemmere at arbejde med, hvis I er to om det og det er en af mange gode ting ved at være i et forhold. I er to om det, og det gør mange ting mere overkommelige.

Ifølge vores undersøgelse er over 30% dog indstillet på at give et langdistanceforhold chancen, så fortvivl nu ikke helt, hvis du finder hende eller ham den søde, som så bare bor lidt længere væk end normalt.

Du har dog de største chancer for at finde en kæreste, hvis du finder en, som bor relativt tæt på dig.

2) Dette er den bedste ugedag til jeres date


Når du skal foreslå, at I mødes på en date, så bør du måske undgå at foreslå mandag og tirsdag. Disse to ugedage er nemlig dem, der er mindst velegnede til dates ifølge vores brugere. Måske er der noget om det, Garfield siger, når han proklamerer: ”I HATE MONDAYS!”

I den anden ende af skalaen ligger lørdag i top efterfulgt af fredag og søndag. Det er næppe overraskende at dagene i weekenden, hvor I typisk har fri, er de bedste, når det kommer til at mødes på date.

Har I glæden og lysten, så tag på daten. Også selvom det er en mandag. En date må bare aldrig ende som en pligt. I så fald er udsigten til, at det udvikler sig til mere ikke voldsomt stor

3) Den første date – Hvor skal I mødes?


Når I så har valgt, hvilken dag I vil på date, kommer spørgsmålet om, HVOR det skal foregå. Vores undersøgelse kan hjælpe er på vej, da det mest populære sted at mødes er på caféer.

Det er nemt og lige til at mødes over en kop kaffe, og bagkanten – altså hvornår daten slutter – er ikke adskillige timer væk. Kaffedaten er populær, da den, og omfanget af den, er til at overskue.

En anden god løsning er at foreslå en gåtur. Her er mange muligheder, men tænk over, at I gerne vil lære hinanden at kende, og det er nemt, hvis I har forholdsvist meget ro til det. Altså er en tur i skoven, ved stranden eller i et roligt kvarter at foretrække frem for at trave op og ned ad Strøget.

Flere forslag til steder, hvor I kan afholde jeres date, er over en middag på restaurant eller over en drink på en bar. Disse to muligheder minder meget om hinanden. Vær klar til at kigge hinanden meget i øjnene over skæret fra stearinlys. Hvor romantisk!

4) Her skal I IKKE mødes!


I bunden af skalaen ligger forslagene om at gå på museum eller en tur i biografen. Det er svært at lære hinanden at kende, når man hvisker på muséet og nærmest umuligt i biografens mørke.

Nærer I begge en passion for muséer, så kan det dog være et fantastisk sted at mødes og lade den fælles passion udvikle sig.

Biografen kan også være anvendelig. For eksempel hvis I allerede har en forventning om at snave jer igennem filmen på forhånd. Denne type date lyder bare langt mere egnet, når I kommer en eller flere dates ind.

5) Tiltrækning, personlighed og drop vagabond-looket


Er du hankøn, så bør du nok gøre noget ud af udseendet. I hvert fald lægger kvinderne – ifølge vores rundspørge – vægt på, om mænd er velsoignerede. Og mere end mænd gør. Så trim lige skægget og tjek frisuren en ekstra gang inden du går ud af døren.

For både mænd og kvinder er det første, der lægges mærke til, om daten er tiltrækkende. Og derefter personligheden. Mænd er desuden dem, der først lægger mærke til ansigtet.

Og er du mand, som ynder at kigge på det ydre først, så husk at den falder tilbage på dig selv, når nu vi lige har fortalt dig, at du skal være velsoigneret, hvis du vil have en chance hos din date.

Du skal virkelig være charmerende, hvis du ligner en vagabond, mand!

6) Hvornår ved du, om du har fundet den rette?


Der er meget stor forskel på, hvornår mænd og kvinder mener, at de har fundet deres ny kæreste.

For mændene, mener deltagerne i undersøgelsen, er 1-5 dates rigeligt til at fastslå, om han har fundet sin kæreste.

Er du mand, skal du væbne dig med en blanding af tålmodighed og charme, for kvinderne svarer, at de skal bruge mellem 16 og 20 dates på at finde ud af, om manden er den helt rigtige.

Betyder det at mænd er mere overfladiske? Ikke nødvendigvis. Forklaringen er nok snarere, at mænd og kvinder har lidt forskellige tolkninger af, hvornår man er kærester.

Er I i tvivl, så snak med hinanden. Et forhold kan ofte være hårdt arbejde, og meget kan klares, hvis blot I taler sammen.

7) Undersøgelsens mindste overraskelse


Her til sidst kommer afsløringen, som kommer bag på lige præcis 0 mennesker: Flere mænd end kvinder synes, det er helt ok at have sex på første date.

Alt afhænger dog lige af situationen, og hvor godt I klikker med hinanden, så i stedet for at sætte forhåbningerne for højt op i retningen af sex, skal I hellere nyde daten og nuet. Så skal resten nok dukke op med tiden.

Se også den store oversigt: Netdating – Dating.dk’s gode råd til dating på nettet

Find din date her på Dating.dk


Nu har du 7 tips i forhold til at finde en kæreste. Det eneste du mangler, er en der vil med, så næste skridt er at oprette en profil her på Dating.dk. Danmarks singler får nemlig landets bedste betingelser for at finde sammen hos os.

Har du stadig spørgsmål, så kontakt os på www.dating.dk/kontakt, hvor vores flinke kundeservice-medarbejdere er klar til at hjælpe dig.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand